airbag ışıgı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan intaland
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

intaland

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben bıktım artık airbag ısıgı sondurmekten araba bıkmadı her defasında koltuk ayarı dalıyorum tak ısık yanıyor buraya pratık çozum yokmudur yaw :)

Ampulünü sök :)))

espri yapiyorum , yanlis anlamayin.....

Son düzenleme:
SAkına ampulunu falan sokmeyın Altındakı Fişi Falan Gevşemiştir ona bakın sıtede mevcut olan blgılerdednde yararlanın bence...

koltuğun altındaki soketi iptal edip düz bağlayın:)

Öncelikle hangi airbag yada gerdiriciden hata alıp ışık yanıyor
onu ögrenin.
Rasgele oynamayın. Ondan sonra direnci yükselmiş olan airbag yada gerdirici soketinizi söküp kontak sprey vb oksit giderici malzemeler ile temizleyip takın.

Son düzenleme:
mokia arkadaşımızın dediği doğru, koltuk ayarladığınızda yakıyorsa koltuk altı soketini bir temizleyin.
airbag hayat kurtaran bir özelliktir, dikkate almamanız size pahalıya patlayabilir.

arkadaşlar teşekkür ederim sorun söyle oluyor sürücü koltuğunu araç çalışır pozisyonda hareket ettırırsenız ışık yanıyor sildirmek için taa gidiyon bilgisayara baglatmaya çalışmadan koltuk ayarı yaparsan sorun yok soketlerde de bir sorun yok bu arad MOKIA kardesım hala tanısamadık senınle bende adana dayım real e gelıyorsan D&R ın önünde ki fenerıum standına gel yolun düşerse tanısmıs oluruz teşekkür ederim herkese vectra B olan tüm kardeslerime :)

Geri