Aciiill essentia konfor paket hakkinda

harunozer59

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar essentia konfor paket hakkında donanım olarak enjoylardan ne farkları var acil yardımlarınızı bekliyorum bi arkadaşım alacak ta..ben bi kaç fark söyledim ona ama daha ayrıntılı bilgi lazım şimdiden teşekkürler

Öyle pek bir fark yok eğer otomatik alcaksa sport tuşu var .. Genel olarak baz özellıklerı aynı yanlız essentıa konfor pakette begenmedıgım tek nokta orta yan kapı kollarındakı ince nikelaj a benzıyen carbonumsu cıtalar var ..onlardan yok

park sensörü,kararan dikiz aynası,park sensörü,far sensörü isteğe bağlı mı acaba...

park sensörleri dısında kararan dıkız aynası ıstege baglı sanırsam.. ki enjoylarla essentıa paketlerının yan aynaları aynı degıl enjoyların ınce uzun, essentıanın daha toplu yukarı sekılde.. ama sensör felan ufak tefek seyler fıyatta cok oynama yapıyorsa sensor ıcın degmez

park sensörü,kararan dikiz aynası,park sensörü,far sensörü isteğe bağlı mı acaba...

konfor pakette hepsi var standart ayrıca yağmur sensörü hız sabitleyici elektronik klima.. dolu bir araç ama enjoydan eksik olarak kromajlı ön konsol ve ön kapı çıtaları yok (içerisi için)ve krom çerçeveli kadran yok düz siyah oraları

özellik olarak hemen hemen aynı enjolarla o zaman krom falan da artık idare edecek o kadar

özellik olarak hemen hemen aynı enjolarla o zaman krom falan da artık idare edecek o kadar

ön konsol çıtalarını çok isterse hurdacılarda varsa alabilir ben araştırıcam takmayı düşünüyorum şahsen.. keşke aralık ayında alsaymış aracı ben 35 bin tl ye almıştım şimdi fiyatı 38500 e çıkmış durumda inseler inseler anca 37500 e inerler sanırım(tabi bu fiyat için manuel vites içindi)

benim araçta 2009 1.3cdtı enjoy : park sensörü,far sensörü,yağmur sensörü,hız sabitleyici,otm kararan dikiz aynası falan var fakat bazı enjoy larda bunlaar yok bildiğim kadarıyla.. aracı 6 ay önce 2. el almıştım acaba ekstradan mı istendi bunlar sıfır alınırken yoksa enjoy elegance pkt falan mı ruhsatta enjoy yazıyor ama..

arkadaş 2. el alacakmış 1.6 essentia konfor pkt 33.400 istiyorlarmış 2010 ee 2011 35600 falan yazıo fiyatta opelin sitesinde

benim araçta 2009 1.3cdtı enjoy : park sensörü,far sensörü,yağmur sensörü,hız sabitleyici,otm kararan dikiz aynası falan var fakat bazı enjoy larda bunlaar yok bildiğim kadarıyla.. aracı 6 ay önce 2. el almıştım acaba ekstradan mı istendi bunlar sıfır alınırken yoksa enjoy elegance pkt falan mı ruhsatta enjoy yazıyor ama..

o saydıklarınız elegance paketin getirdiği ekstralar.. bu arada konfor pakette otomatik kararan dikiz aynası da var söylemeyi unuttum

Geri