A/S Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökalp1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gökalp1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benden başka başına gelen oldu mu merak ediyorum da bu akşam ışıklarda aracı D den N ye almaya çalıştım ama almadı ( genelde araç duruyorken N ye alırım) sonra kontağı kapatıp boşa alabildim.15 dk sonra garaja girdim R ye alırken yine zorlandı sonra eski haline döndü başına böyle birşey gelen var mı?

Ynt: A/S Problemi

1 seneden fazla kullanıyorum Active Select'i hiç böyle birşey yaşamadım. Durduğum yerde vites değiştirdiğimde sarsılma falan yaşamışlığım var ama hiç geçiş zorluğu olmadı. Siz ne olur ne olmaz servise bir uğrayın isterseniz. Eve geldiğinizde tekrar yaşadığınız için şanzıman yada mekanizma soğuktu da ondan takılmıştır diyemeyiz sanıyorum.

6 aydır kullanıyorum bende boşa alırım kırmızı ışıktayken ama hiç karşılaşmadım.

Bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum böyle bir şey olmadı servise gösterseniz iyi olur büyük sorunlar açmadan.

Bende 2 yıldır kullanıyorum ve bu şekilde bir sorun olmadı.
Servise göstermekte fayda var..

9 Aydır da ben kullanıyorum aynı şekilde karşılaşmadım ayrıca n konumuna alan arkadaşlarıma sesleniyorum N konumunda a\s yağlamayı keser ufak bi tavsiye N konumunu zorda kalmadığınız sürece kullanmayın.

sağolun yorumlarınız için müsait olduğumda baktıracağım

sn. gökalp

şanzumanınızda  uğuldama gibi bir durum varmı?  ֖zellikle 2.vites seviyesinde 2-3bin seviyesinde rahatça duyabileceğiniz bir ses.

hiç dikkatimi çekmedi ama müzikten duymamış olabilirim yarın dikkatli bir şekilde dinleyeyim varsa problem nedir acaba ?

Siz o sesi bir dinleyin Tork konvertörü ses yapmaya başlıyor. Bunu da bir genellemek lazım akü gibi, kaliper gibi.

Geri