Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok yüksek hacimli motorlarda genellikle 97 yada 100 kullanılıyor. 1.2 / 2.0 arası motorlar için en iyisi 95 tir diye biliyorum.
opet 95 ten şaşmam çokta memnunum.
:help: ARKADAŞLAR OPEL SERVİS ERZURUM 95 KURŞUNSUZ BENZİN KULLANACAN DİYOR, DİĞER YAKITLAR AĞIR GELİR SORUN ÇIKARTIR DİYOR. BAŞKA BİR SERVİS 97-98 OKTAN KULLANACAKSIN HANGİSİ DOĞRU. SİZ NE ALIYORSUNUZ VE NEREDEN?
oktan ile tüketim değeri arasında alaka yok. performanslada alakası yok oktanın (bizim bindiğimiz araçlarda). f1 arabası gibi muazzam büyük bir motorda yüksek oktan kullanılır. kitapçıkta 95 kullan der zaten. yani kim derseki "ben 98 oktan aldım, daha uzun yol gittim, araba daha iyi kaçıyo" hepsi hikaye inanmayan iyice araştırıp okusun, bu iş böyle.
fark edmiyor diyen ark 95 97 arasında ilk kalkıstan ıtıbaren hisedilr derecede fark var shell dene en azından benım aracımda ben kulandıgım ıcın fark edıp etmedıgını anlıyabılıyorum arastırmamada gerek yok o yuzden senın aracında hepsı aynı performansı verıyorsa onu bılmem