Ben Buldum işte arkadaşımıza kırmızı NSF36 9.5 Alır onu daha ne kadar yardımcı oliim![]()
O araca bakıcam bu hafta,kötü bi arabaya benzemiyor ama ne olur ne olmaz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Buldum işte arkadaşımıza kırmızı NSF36 9.5 Alır onu daha ne kadar yardımcı oliim![]()
Bak abi düzgün diye biliyorum ben onu. Madem düşük koymuş fiyatı iyice öldür![]()
de get sen kım yanlamak kım![]()
ben bugune kadar hıc bır konumda ıddam yoktu ve ıddalıda deylım cıkarız pıste ne yapabılırsek yanı anladın sen benım ne demek ıstedıgımıı![]()
Sen Önce Şu Arabanın 4 Lastiğinide Yola bi oturt Hareket Etmeye Başlasınlarda Alırım Bi gün seni Sierrayla çıkarız PisteBizimde bi iddamız yok biliosun Melii başkan..
![]()
Kendini Çektirtmek İçinmi Bekliosunoglumaraba yuruyorkıı bugun rollıng var beklıyurm senı![]()
Aynen Bak bi incele İyi Bişi Çıkabilir İçi Falan Düzgün Toplu Duruyor Arkadaşımızda 8 in üstüne ekleye bilirse 1 1.5 lira 9 9.5 arası Alır bu GSİ yi Miss gibi Sunroof uda + Kırmızı alırsa bide Orjinal Jantlarını Takar Çİçek gibi biner Kısmetse...