94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

masallah Oray elinden her is geliyo :D:D
tekerleklere scratching yaparken gorsem sasirmam :D:D
opel teknisyeniydim çok bilen insanlar yüzünden nefret ettim bıraktım yalçın abi hatırlar beni çook eskilerden 97 yılından falan opel ataköyde çalıştığım zamanı 99da opel maslakta çalıştığım zamanı. opel servisinden çıkıp extra olarak dj lik yapıyodum. baktım opel servisi yalan bende djliği prof hale getirdim.

tekerlekle çoook scratch attım yollara ama o işleride bıraktım sağ şerit 50km en güzeli :)

opel teknisyeniydim çok bilen insanlar yüzünden nefret ettim bıraktım yalçın abi hatırlar beni çook eskilerden 97 yılından falan opel ataköyde çalıştığım zamanı 99da opel maslakta çalıştığım zamanı. opel servisinden çıkıp extra olarak dj lik yapıyodum. baktım opel servisi yalan bende djliği prof hale getirdim.

tekerlekle çoook scratch attım yollara ama o işleride bıraktım sağ şerit 50km en güzeli :)

biliyorum :)
Oray In The Mix :D:D

okudum bütün yazılanları harbi cıvımış konu bi aralar :))

bakın arkadaşlar bi gsi var onu alırım burda kralı ses edemez milletin kapağı kayar amaaaaa adam satmıyor abi :))

aslanlarım duzgun bır araba tavsıye edeınde arkadasımız alsın bır cogumuz bılıyor yanı tr dekı butun gsilerıı yardımcı olalım :D

Olduk melii daha nasıl olalım:) 10 lira verirse kırmızı NSF(ki bu araba için çok düşük fiyat). 8 verirse kadett veya melih'in lacıvert. Başka bi seçenek gözükmüyo şuan o paralara.

abi en güzeli almamak :)

Geri