94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

bitane 2001 gördüm o kadar meli, astra f gsı 2001 getirtebilsek ooof olur da zor ,melii ben geldim daa burdayım burda işlerim var perşembeye kadar yokum derken işte yokum demek istedim ok ermenım sen garaj hapsinden kurtuldunmu gsı ın :):)
adamın garaj önünü kazmışlar araba 4 gün hapis kalmış puhahahaaa memleketim yaaa herşey mubah :):)

Son düzenleme:
walla hacı sorma yaa burda dikiş tutturamadım bi türlü bi kaç arakadaş buldum öle tkılıyoz gazlıyoz o kadar gebze ful adrenalin yaa düzgün adam yokk hepsi çatlakkk gebzedekilerinn
burda biraz daha zor işler yaa çok kalabalık arabadan fazla zevk alınmıyor

aynen haklısın valla gebze tenha boş burda ise 2 3 4 4 üde bitiremiyorsun çoğu zaman olmadı bi trakya havası alınır çokta keyifli olur aslında

aynen burda tek seçenek oo karşıda deli dana gibi otobana çıkıyoduk bütüngece çamlıca gebze arası ver roll un gözüneee

kavga yok kardeşimde ben bu sitedeki bazı kişileri anlamıyorum bunlar sayılı 3 4 kişi kim olduklarınıda sölemiyorum ama hep milletin arabasına kusur buluyolar hep en iisi onlarda sanki biz fakirizde ondan gsi ye biniyoruz anlamıyorum ki benim zevkimden kimene istersem S2000 e binerim istersem gsi ye hayır adamlar ölebi psikolojidelerki hep onların arabasaı 10 nuamra nerde ceset var bizde kendi arabaları nası çok merak ediyorum altın kaplamamı bırakın herkez istedini alsın herkez istedini arasın sorsun bulsun sizde altın kaplama arabalarınızla mutlu olun dikkat ediyorum sürekli herkez herkezin arabasını kötülüyo yada o araba boyalı bu arabanın şunu değişmiş falan vssss işi bilen adam 94 model arabada boya varmı diyer soruyosa ben o adamla muhatap olmam tabiki vardır boyasızı ama neyse yaa uzatmaya gerek yok artık konuya yazmam zaten herkez çok ii biliyo ...

Üstü kapalı konuşma istersen. Kendi arabanıda başka gsi'larla karşılaştırma bence. ruhsatta 94 gsi yazması yetmiyor bazen;) Sen boya değişen aramazsın ben ararım kişisel tercihtir bu kimse karışamaz. Ben orjinal arabaya binerim sen ne olduğu belli olmayan arabaya binersin tercih meselesi. Örnek veriyim benim arabamın bana maliyeti 17.500 TL şuan. Ki yaptığım büyük bişeyde yok. Motor yaptırmadım, boyatmadım. Sadece ufak tefek şeylerin toplamı bu. Kusursuz orjinal olsun diye uğraşıyorum. Satsam eder mi o kadar? Etmez.. Edeceği 14 civarıdır.

Konuyu açan arkadaşımız 8 liram var demiş. Buna göre güzel bi kadett gsi alabilir veya melih'in lacivert sıfır motor yapılmış 8 liraya sattığı gsi'ı alabilir kendi tercihi.

bulmama şansı yok reklamcıların araçlarından uzak dursun yeter zaten onlarına raçları satılmaz o çiçek gibi offfff ppırıl pırıl gsi leri bi bak ilan tarihlerine ben sadece gülüyorum onlara :)

kıskananlar çatlasın şanzumanları patlasın :)

Orda durucaksın işte. 3-4 tane adam akıllı gsi var evet seninki gibi çöp değiller. Gözün varsa veya çekemiyorsan gülmeye devam et sen ağlatanın çok olur..

Senin arabanın neyini kıskanalım bi söylermisin? Arabanı satabilmek için yırtınıyorsun aylardır sitede ama biraz işi bilen adam almaz o arabayı boşuna uğraşma.

llaaa gsi kardesler once arabanınzdakı tupu cıkartın rollere gelınde aracınızı gorelım :D oyleordan konusmak kolay oluyor dımıı hadı ben sıkıyourm makına kırıyourm ya sen onu bıle yapmıyorsun nıye aracıma zarra gelmesın bır sey olmasın aracının daha nasıl gıttıgını bıle bıleemıyorsun bak eraya hıc bır seyden anlamaz etmez sıbob caktı ama neden caktı arabasını denerken oldu bunlar olan seyler yanı her an hersey olabılır sen once evın salaonundan cıkar arabanı zaten karsı ınsaat sızın yuzunuzdende bıtmedı adamların calaskarını araklamısıısnız :D bırakın boyle seylerı bu gsi kımse kolay kolay cozemıyor bugune bugun kendım yapıyurm kendım edıyourm herseyını cozuyurm aracın neden daha eylencelı yanı parcalarına kadar ogrendım anlıcagınız dun motordan anlamıyan adam bugun motor topluyor hesabanını yapın yanı bıraz mantıklı duusnun gsi demek her delıkanlının bılecegıı bır ıs deyıl yasım 30 90 senesınden bu yana ugrasıyrum babadan abıme abımden bana kaldırımda motor ındırmek zor bırsey ama bır ılklerı gsi kardesler yapmıstır ltfen aracıma laf soylemeyın erayın dedıgı gıbı 3 parmak anlıyan anladı :D:D:D:D:D:D:D:D sızlerı sevıyurm gsi guzel aractır ama temızını bulmak zordur elımde var 5 mılyar masraf yaptık butun sensorlerıne kadar deyıstırdık makına zıpkın gıbı gıdıyor ıstersen denerız sametım yeterkı gsiler yolda olsun :D

melii başkan 53246 kere çağırdık gelen yokk:) Nasıl olcak gelinde bakalım nasıl yürüyor gsi'lar:)

Son düzenleme:
ya arkadaşlar siz neyin peşindesiniz ??? :(:(:( burda herkez arkadaş kardeş snn bnm gsı muhabbetini bırakın birbirinizi kırmayın ziraaa...........
herkez kimde ne araç var ne durumda herkez biliyor bilmeyende bilene soruyor demekki sizin sürtüşmeniz gereksiz ve yersiz bence
relax arkadaşlar relax

adam gibi konuş önce sen senin gibi artislerele uraşamam benim arabam çöp seninki altın kaplama asabımıda bozma önce saygılı ol delikanlı ol tamammı senin gibi artisler yüzünden kimse konu açmak bile istmeiyor sen herşeyi biliyorsun her şeyin en iisi sende senin araban sıfır öle fotoshopda resim karartmayla araba sahibi olunmuyo benim arabama bindin mi yakından gördün mü de çöp diyosun saygısız insan sana bişi demiyorum sen kaliteni ve kişilini çok ii belli ediyorsun

doru benim gözüm var senin arabanda sanki farkı var benim ki 100 yapıyo seninki 300 benimki hurda seninki sıfır km neyse diğer arkadaşlara saygısızlık olmasın diye bişi demiyorum senin araban ii benim ki kötü umarım bigün satılığa çıkarırsında ozaman bende sana bi cevap yazarım aylarca satılık ilanın nettte kalınca görüşürüz

Geri