94 Astra GSİ almayı Düşünüyorum Yardım edermisiniz !

abi görüyosun adamın sözlerini adam dicemde adam da değil adam olan kişide saygı olur böle boş boş konuşmaz biz 131 şahine biniyoz adam ferrariye biniyo ya konuşuyo bide

ya arkadaşlar siz neyin peşindesiniz ??? :(:(:( burda herkez arkadaş kardeş snn bnm gsı muhabbetini bırakın birbirinizi kırmayın ziraaa...........
herkez kimde ne araç var ne durumda herkez biliyor bilmeyende bilene soruyor demekki sizin sürtüşmeniz gereksiz ve yersiz bence
relax arkadaşlar relax

adam gibi konuş önce sen senin gibi artislerele uraşamam benim arabam çöp seninki altın kaplama asabımıda bozma önce saygılı ol delikanlı ol tamammı senin gibi artisler yüzünden kimse konu açmak bile istmeiyor sen herşeyi biliyorsun her şeyin en iisi sende senin araban sıfır öle fotoshopda resim karartmayla araba sahibi olunmuyo benim arabama bindin mi yakından gördün mü de çöp diyosun saygısız insan sana bişi demiyorum sen kaliteni ve kişilini çok ii belli ediyorsun

Ben sadece gülüyorum sana:) Cevabını özelden yazıyorum burdaki arkadaşlara saygısızlık olmasın

doru benim gözüm var senin arabanda sanki farkı var benim ki 100 yapıyo seninki 300 benimki hurda seninki sıfır km neyse diğer arkadaşlara saygısızlık olmasın diye bişi demiyorum senin araban ii benim ki kötü umarım bigün satılığa çıkarırsında ozaman bende sana bi cevap yazarım aylarca satılık ilanın nettte kalınca görüşürüz

Boşuna bekleme benim arabamın satılık ilanı olmıcak. Benim ilk gsi'ım değil bu bundan öncekini 3 haftada 13.750 tl'ye sattım demekki temiz olunca gayet güzelde satılıyor.

Anlaşılan Bu Konu Arkadaşımıza Bi GSİ bulamadan Kilitlenecek Gibi Geliyor Bana...

abi görüyosun adamın sözlerini adam dicemde adam da değil adam olan kişide saygı olur böle boş boş konuşmaz biz 131 şahine biniyoz adam ferrariye biniyo ya konuşuyo bide

Haddini aşan laflar ediyosun kelimelerine dikkat et

gül bakalım altın kaplama gsi sahibi

senin ne oldun belli merak etme ben haddini aşmayana aşmam

Seni burda 3 kişi tanıyorsa beni 30 kişi tanıyodur kimin ne kadar adam olduğunu bilen biliyor merak etme. Farkındaysan gsi muhabbeti yapmıyorum şuanda. Tanımadığın insanın adamlığından bahsedicek kadar karakterin oturmamışsa heleki internet ortamında zaten dicek bişey yok hayırlı işler sana

konu ile alakası yok ama stock bi sfi varmı bildiğiniz

istersen önceki sayfalara bi bak kimin nasıl konuştuğu belli

Seni burda 3 kişi tanıyorsa beni 30 kişi tanıyodur kimin ne kadar adam olduğunu bilen biliyor merak etme. Farkındaysan gsi muhabbeti yapmıyorum şuanda. Tanımadığın insanın adamlığından bahsedicek kadar karakterin oturmamışsa heleki internet ortamında zaten dicek bişey yok hayırlı işler sana

Geri