llaaa gsi kardesler once arabanınzdakı tupu cıkartın rollere gelınde aracınızı gorelım
oyleordan konusmak kolay oluyor dımıı hadı ben sıkıyourm makına kırıyourm ya sen onu bıle yapmıyorsun nıye aracıma zarra gelmesın bır sey olmasın aracının daha nasıl gıttıgını bıle bıleemıyorsun bak eraya hıc bır seyden anlamaz etmez sıbob caktı ama neden caktı arabasını denerken oldu bunlar olan seyler yanı her an hersey olabılır sen once evın salaonundan cıkar arabanı zaten karsı ınsaat sızın yuzunuzdende bıtmedı adamların calaskarını araklamısıısnız
bırakın boyle seylerı bu gsi kımse kolay kolay cozemıyor bugune bugun kendım yapıyurm kendım edıyourm herseyını cozuyurm aracın neden daha eylencelı yanı parcalarına kadar ogrendım anlıcagınız dun motordan anlamıyan adam bugun motor topluyor hesabanını yapın yanı bıraz mantıklı duusnun gsi demek her delıkanlının bılecegıı bır ıs deyıl yasım 30 90 senesınden bu yana ugrasıyrum babadan abıme abımden bana kaldırımda motor ındırmek zor bırsey ama bır ılklerı gsi kardesler yapmıstır ltfen aracıma laf soylemeyın erayın dedıgı gıbı 3 parmak anlıyan anladı 

sızlerı sevıyurm gsi guzel aractır ama temızını bulmak zordur elımde var 5 mılyar masraf yaptık butun sensorlerıne kadar deyıstırdık makına zıpkın gıbı gıdıyor ıstersen denerız sametım yeterkı gsiler yolda olsun 

Son düzenleme: