Kara haber tez duyulu abi, duyduk malesef.
satılmasın yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kara haber tez duyulu abi, duyduk malesef.
merhaba arkadaşlar bir şey ogrenmek istiyorum 2009 model elagance 1.6 düz vites benzinli astra sahibiyim yakıt tüketimiyle ilgili sorum olacakti agresif olarak kullanmadığım halde suan yakıt tüketimim 11-12 arasi ortlama gosteriyor ve bana cok geldi bu. yüksek viteste düsük hizdada kullanmama rağmen bu orani en az 9.3 cıvarina cekebildim sizce fazlami bu değerler bir sorun olabilirmi ? not:arabam 3354 km de.
Bizim araç da aynı sizinkinden.sizinki çok yakıyor o kadar yakmaması lazım.1000 km.den sonra falan düştü yakışı bizim aaçta.Ama eğer BC yi sıfırladıysanız o zmn değerleri yüksek gösterebiliyor.Gerçi sizinki ondan değil galiba...merhaba arkadaşlar bir şey ogrenmek istiyorum 2009 model elagance 1.6 düz vites benzinli astra sahibiyim yakıt tüketimiyle ilgili sorum olacakti agresif olarak kullanmadığım halde suan yakıt tüketimim 11-12 arasi ortlama gosteriyor ve bana cok geldi bu. yüksek viteste düsük hizdada kullanmama rağmen bu orani en az 9.3 cıvarina cekebildim sizce fazlami bu değerler bir sorun olabilirmi ? not:arabam 3354 km de.
BC 2 ortalamanız normal görünüyor.Dediğiniz şeye gelince onun anlık tüketimde olması gerekiyor sanki. Bence imkanınız varsa deponuzu fulleyin 100 km gidin sonra tekrar fulleyin.En doğru sonucu bu şekilde elde edebilirsiniz sanırım.bc1 i resetlediğim zaman hersey normal 7 8 arasinda değişiyor ama mesela bir yokusa geldim yada yokusta kaldım gaz vererek kalktım ortlama hemen fırlıyor 11 cıvarina ve sonra düşmek bilmiyor bu bir sorunmudur arkadaşlar ne önerirsiniz.
bu arada toplam da gosterilen ortalamam (bc 2) 8.9
teşekkürler dedinizi yapmaya calisacam ama suanki benzin fiyatlariyla zor gibiBC 2 ortalamanız normal görünüyor.Dediğiniz şeye gelince onun anlık tüketimde olması gerekiyor sanki. Bence imkanınız varsa deponuzu fulleyin 100 km gidin sonra tekrar fulleyin.En doğru sonucu bu şekilde elde edebilirsiniz sanırım.