Ynt: 26.10.2014 - Ankara Gordion Buluşması (Kapı Kolu-Vites Altı LED içerir)
tebrilker..
tebrilker..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sonrakine inş telefinu olan arkadaşları aradim hayirli oksun ömürchiv link' Alıntı:Orhan kardeşim sağolsun bana da haber vermişti ama geçerli bir mazeretim vardı o yüzden katılamadım Evlilik hazırlıkları, mobilya alışverişi vs
Eline sağlık Orhan greatt greatt greatt greatt
Saolasin uğur abi ani oldu bir sorakine beraber oluruz insallah allah nasip ederseac@d link' Alıntı:orhan kardeşim ellerine sağlık, mücahit kardeşimede öncülük yaptığı için ayrıca teşekkürler, special_Yeah special_Yeah konu başlığını görmedim, görseydim sizlere katılırdım, aradan uzun zaman geçti arkadaşları özledik,
adRe J link' Alıntı:Biz bir aileyiz bunu hepimiz biliyoruz farkımız ise hiçbir amaç güdülmeden sadece muhabbet ve dostluk için bir araya gelmemiz. Dün bir arkadaşımın bana gönderdiği resmi koyuyorum sansürledim ( Sansürlemeye çalıştım daha doğrusu ) Suç mu işledim bilemiyorum bu resimi koymakta eğerki öyleyse kaldırılabilir. Bu uygulamayı birçok kişi birçok forumdaşına arkadaşına yaptı isim isim vermeye gerek yok forumda konuları var zaten dostluğumuz daim olsun diyorum sadece.
Ben kendim için koymadım abi bunu bende Madmax den öğrendim aynı şeyi oda bana bundan aylar öncesinde yaptı ne kadar mutlu olmuştum hiç unutmuyorum teşekkür ederim forumda birçok kişi bir başkasına yaptıGNSpower link' Alıntı:Valla tek söyleyebileceğim adamsın kardeşim. Gidip bilgi veya becerini arkadaşlarının üzerinden kar yapma gayretiyle değil sadece iyi niyet ve dostlukla insanlara sunuyorsun ya, bence bundan daha kıymetli birşey yok. Zaten bu forumun var oluş amacı ve sürekliliği senin bu gösterdiğin tarz iyi niyetlerin üzerine kurulu.
adRe J link' Alıntı:Ben kendim için koymadım abi bunu bende Madmax den öğrendim aynı şeyi oda bana bundan aylar öncesinde yaptı ne kadar mutlu olmuştum hiç unutmuyorum teşekkür ederim forumda birçok kişi bir başkasına yaptı
Led 2 adet = 1TL
Kablo 2 metre = 1TL
Direnç 2 adet =50 Kuruş
Ara toplam = 2,5 TL
Z Raporu = Yok
50 TL tamamen ticariamaç için bir araya gelmek iyiki varsınız iyiki bu forumdayım.