26.10.2014 - Ankara Gordion Buluşması (Kapı Kolu-Vites Altı LED içerir)

Ynt: 26.10.2014 - Ankara Gordion Buluşması (Kapı Kolu-Vites Altı LED içerir)

mertk link' Alıntı:
Cok guzel bir bulusma oldu.  greatt
Orhan'a tekrar buradan tesekkur etmek istiyorum. Yolda eve donerken kirmizi kirmizi inanilmaz keyifli bir sekilde gece surusumu yapmis bulunuyorum steeringwheel Elleri dert gormesin, meger ne cok fark ediyomus kapi ici ve vites alti ledler. Mucahit'e de tekrar bulusmayi organize ettigi icin ve keyifli sohbeti icin tesekkur ediyorum. Tabi ki burda kalmayacak Ankara grubu olarak daha sik bulusmalara ve projelere imza atacagiz. thnxx
Guzel gunlerde kullan mert kardesim abim hangisini daha cok yakistiriyorsan :)

adRe J link' Alıntı:
Numaran yoktu bende kardesim planli olmadi dun aksam aniden bi baslik altinda bulusalim dendi basligada genel olarak herkezi davet ettim saniri sen dun basligi gormedin :( yoksa 10 kiside gelse elimden geldigince yardimci olacaktim :(

Olsun kardesim sorun yok en azından birkac arkadasa yardmcı olmussn eline saglık, artk birara emrahta yaptırırm

Mücahit ve Orhan sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar.Dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza attınız.Forumdaşlarımın adına sizlere çok teşekkürler..... 14alkiss 14alkiss 14alkiss

cenko link' Alıntı:
Mücahit ve Orhan sizleri tebrik ediyorum arkadaşlar.Dayanışmanın en güzel örneklerinden birine imza attınız.Forumdaşlarımın adına sizlere çok teşekkürler..... 14alkiss 14alkiss 14alkiss

Sağol abi keşke sende olsaydın :)

mucahitduran link' Alıntı:
Sağol abi keşke sende olsaydın :)

Çok isterdim,sizlerle beraber olmayı.İnşallah bir dahaki sefere....

tebrik ederim..
güzel bir buluşma paylaşım ve yardımlaşmanın doruk noktaya ulaştığı güzel bir Ankara buluşması..
yapılan her şey astraya yakışıyor..

Cok guzel bi bulusma olmus haberim olsa gelebilirdim bende :)

işte olay budur devamını bekleriz  okkk

Sağolun arkadaşlar, cumartesi akşam açılan bir konu içinde anlık karar vermiştik, konuyu gören arkadaşları da davet ettik ama arada kaynadı dostlar :)

orhan kardeşim ellerine sağlık, mücahit kardeşimede öncülük yaptığı için ayrıca teşekkürler,   special_Yeah special_Yeah  konu başlığını görmedim, görseydim sizlere katılırdım, aradan uzun zaman geçti arkadaşları özledik,

Geri