kendi bindigimi kendim aldim evet

Dayimin arabasina hainlik yapmayip baskasini maliyla gerdege girmeden once , kendim sanayiden tut binimum her iste calisarak yari parasini verdigim arabadir , sadece ailem ikinci el arabaya karsi olduklarindan ve it kopuk olmamayisimdan ve su anda isimin hazir olmasindan mutevellit bu araci almam icin yari parasini vermislerdir , ilk baslarda full kredi cekilmisti fakat sonradan gerek duyulmadigindan altinlarimi bozdurdum ve krediyi kapattirdim su anda uzerinde rehin bulunmamakta arac tamamen benimdir yani , ayrica bu sizi irgalamaz , polemik yaratmadan , haddinizi bilerek konusursaniz bu daha iyi olabilir , ``artist`` falan demeler ne oluyor ben onu anlamadim , ayrica evet karda arkasini salmadi araba salmadi SALMADİ SALMADİ o kadar , benim attigim yorumlardan yola cikip sacma sapan ergen polemikleri yaratmazsaniz sevinirim... Yada benim yorumumu gordugunde kafani cevir seni irgalamayan konulara da fazla takilma... Zevkler ve renkler tartisilmaz burda arti eksileri ve yasadiklarimizi konusuyoruz , hickimsenin durdukyere yalan soyliyecek hali yok , sen altina kendi yasadigini anlat , sana bisey diyende yok... son kez haddinizi bilip ergenler gibi konusmazsaniz sevinirim sonucta sizi ne tanir ne ederim...