2013 polo nasıl

önceki iki mesajımda da vw nin kötü olmadığını, iyi araçlar olduğunu söyledim, ancak extradan sınıfındanki araçlara göre ödenen 4000-5000 tl ve 2-3 ay sırada beklemeye değecek kadar bir farkı olmadığını söyledim, bunları derkende 2006 model polo kullanmış biri olarak söylüyorum. opelden yada başka markadan iyi kötü kıyaslaması yapmıyorum...

gerçekten wv çok para istiyor corsa d hem uygun hem dolu hemde kaliteli bir araç ama wv kötülemiyorum oda çok güzel bir araç ama corsa daha çok içime sindi :good: bugün arabamın üstündek karları temizlerken birisi arabama yaslandı nasılsın dedi bi baktım çıkaramadım sonra sesinden tanıdım bi daha baktım eski sınıf hocam arabasıda polo :D dedim hocam menunmusunuz arabadan 1.4 çok iyi benzin konusunda çok uygun olduğunu söyledi kendisi tanıdıkları sayesinde 32.000 tl ye almış bakalım hayırlısı wv de bakıcam ama corsa d nin kırmızısı çok fena :D

vw çok para istiyor ama bunu donanımla baz almayın.araba gerçekten çok sağlam.

Kendınıze Corsa D aldıgınız zaman yorum yaparsanız ne yasadıgınızı daha net anlayabılırız ;) Sırf atraksiyon yapma amacıyla sinsice hayallerıne kurban ettıgın bi araba olmamalı ölçütün ;)
Ona bakarsan youtubede mılyardolarlık ozel yapım aracların bıle savurabıldıgını gorebılırsın ;) bu o kadarda zor birsey degıl onemlı olan zor anında senı koruyup ısteklerıne karsılık verıp vermedıgıdır , anlık zevklerıme kurban edeceksem bende biliyorum kuru asfaltta savurtturmasını , kırarım dıreksıyonu alırım on takımı elıme herkesın canına durduk yere kastedıp hem kendıme he baskasına zarar verırım ;) ama bızım bahsettıgımız sey o degıl...

2 önceki postunu iyi oku tamam ;)karda ne yaptıysam savuramadım mı diyorsun yoksa normal kullanımda savurmadı mı diyorsun. bende biliyorum corsanın yola b segmentinde iyi oturuyor bende biliyorum. güven verdiği için aldık zaten. ayrıca ne saçmaladığının farkında değilsin. sanki kendi bindiğini kendin aldın ...

Son düzenleme:

2 önceki postunu iyi oku tamam ;)karda ne yaptıysam savuramadım mı diyorsun yoksa normal kullanımda savurmadı mı diyorsun. bende biliyorum corsanın yola b segmentinde iyi oturuyor bende biliyorum. güven verdiği için aldık zaten. ayrıca ne saçmaladığının farkında değilsin. sanki kendi bindiğini kendin aldın artist...

kendi bindigimi kendim aldim evet ;) Dayimin arabasina hainlik yapmayip baskasini maliyla gerdege girmeden once , kendim sanayiden tut binimum her iste calisarak yari parasini verdigim arabadir , sadece ailem ikinci el arabaya karsi olduklarindan ve it kopuk olmamayisimdan ve su anda isimin hazir olmasindan mutevellit bu araci almam icin yari parasini vermislerdir , ilk baslarda full kredi cekilmisti fakat sonradan gerek duyulmadigindan altinlarimi bozdurdum ve krediyi kapattirdim su anda uzerinde rehin bulunmamakta arac tamamen benimdir yani , ayrica bu sizi irgalamaz , polemik yaratmadan , haddinizi bilerek konusursaniz bu daha iyi olabilir , ``artist`` falan demeler ne oluyor ben onu anlamadim , ayrica evet karda arkasini salmadi araba salmadi SALMADİ SALMADİ o kadar , benim attigim yorumlardan yola cikip sacma sapan ergen polemikleri yaratmazsaniz sevinirim... Yada benim yorumumu gordugunde kafani cevir seni irgalamayan konulara da fazla takilma... Zevkler ve renkler tartisilmaz burda arti eksileri ve yasadiklarimizi konusuyoruz , hickimsenin durdukyere yalan soyliyecek hali yok , sen altina kendi yasadigini anlat , sana bisey diyende yok... son kez haddinizi bilip ergenler gibi konusmazsaniz sevinirim sonucta sizi ne tanir ne ederim...

kendi bindigimi kendim aldim evet ;) Dayimin arabasina hainlik yapmayip baskasini maliyla gerdege girmeden once , kendim sanayiden tut binimum her iste calisarak yari parasini verdigim arabadir , sadece ailem ikinci el arabaya karsi olduklarindan ve it kopuk olmamayisimdan ve su anda isimin hazir olmasindan mutevellit bu araci almam icin yari parasini vermislerdir , ilk baslarda full kredi cekilmisti fakat sonradan gerek duyulmadigindan altinlarimi bozdurdum ve krediyi kapattirdim su anda uzerinde rehin bulunmamakta arac tamamen benimdir yani , ayrica bu sizi irgalamaz , polemik yaratmadan , haddinizi bilerek konusursaniz bu daha iyi olabilir , ``artist`` falan demeler ne oluyor ben onu anlamadim , ayrica evet karda arkasini salmadi araba salmadi SALMADİ SALMADİ o kadar , benim attigim yorumlardan yola cikip sacma sapan ergen polemikleri yaratmazsaniz sevinirim... Yada benim yorumumu gordugunde kafani cevir seni irgalamayan konulara da fazla takilma... Zevkler ve renkler tartisilmaz burda arti eksileri ve yasadiklarimizi konusuyoruz , hickimsenin durdukyere yalan soyliyecek hali yok , sen altina kendi yasadigini anlat , sana bisey diyende yok... son kez haddinizi bilip ergenler gibi konusmazsaniz sevinirim sonucta sizi ne tanir ne ederim...
Merak etme ben kimsenin malıyla artislik yapmam kimsenin malına ihanet etmem kaldıki o arabanın bakımlarıyla incigiyle boncuğuyla kendim ilgilenirim ;) Ki boş konuşuyorsun hala diyorum sana... para verdiğin için egonu tatmin etmek istiyorsun...
ve diyorum ki hala ailemden soğudum bu forumdakiler yüzünden babam bana bir araba almadı yaa :D

Merak etme ben kimsenin malıyla artislik yapmam kimsenin malına ihanet etmem kaldıki o arabanın bakımlarıyla incigiyle boncuğuyla kendim ilgilenirim ;) Ki boş konuşuyorsun hala diyorum sana... para verdiğin için egonu tatmin etmek istiyorsun...
ve diyorum ki hala ailemden soğudum bu forumdakiler yüzünden babam bana bir araba almadı yaa :D

Sildiginiz icin tesekkurler ;)

Son düzenleme:
yav ne güzel sohbet ediyoruz ne bu tartışma yapmayın şöyle şeyler........ :(

yav ne güzel sohbet ediyoruz ne bu tartışma yapmayın şöyle şeyler........ :(

Sorun yok usta ya :) allah gonlune gore versın , zaten araba almak ıstedıgınde , butun markalardakı B segmentını deneme surusune cıkarma sansın olacak :) En ıyı sonuca orda ulasırsın zaten ;)

2.el c segmentide olur bence corsayı 2007de 0 aldık o zaman 32liraya aldık enjoy+sp 90hp dizel 4sene sonra satarken 8lira gibi bi zararla sattık. Temiz araç bulursan 0 bakma bence :)

Geri