2013 polo nasıl

benim şaşırdıgım bir nokta var.nedir bu volkswagene olan nefret :D bence bazı arkadaslar fanatikligi bir yere bırakmalı ;) heleki kalite söz konusu ise vw kesinlikle opelden asagı degildir.

bende yeni astra h aldım.hatta son anda sıfır comfort polodan vazgectim diyebilirm.alacagım polo siyah renk içi bej + jant + park sensörü 35 bindi sanırım. kesinlikle ve kesinlikle alınacak bir aractır.

fakat bekleyecektim arac yoktu opeldede indirim oldugunu ögrenince astra konfort aldım.cokta memnun oldum.

sözüm şu ki fanatikligi bırakarak objektif davranırsak daha güzel paylasımda bulunabiliriz.

1,2 polo tsi degildir. çekişi sanırm düşük 1,4 asagısı düşünmem almam. ayrıca trend paketi gercekten cok bos.özellikle bir genc için. ikinci el bir comfortline gayet uygun olur Yigit kardesim.

benim şaşırdıgım bir nokta var.nedir bu volkswagene olan nefret :D bence bazı arkadaslar fanatikligi bir yere bırakmalı ;) heleki kalite söz konusu ise vw kesinlikle opelden asagı degildir.

bende yeni astra h aldım.hatta son anda sıfır comfort polodan vazgectim diyebilirm.alacagım polo siyah renk içi bej + jant + park sensörü 35 bindi sanırım. kesinlikle ve kesinlikle alınacak bir aractır.

fakat bekleyecektim arac yoktu opeldede indirim oldugunu ögrenince astra konfort aldım.cokta memnun oldum.

sözüm şu ki fanatikligi bırakarak objektif davranırsak daha güzel paylasımda bulunabiliriz.

1,2 polo tsi degildir. çekişi sanırm düşük 1,4 asagısı düşünmem almam. ayrıca trend paketi gercekten cok bos.özellikle bir genc için. ikinci el bir comfortline gayet uygun olur Yigit kardesim.

kesinlikle haklisiniz fakat tam olarak 30.000TL param vardi ve bu paraya alabilecegimin en kalitelisini en guzel gozukenini en saglamini ve en ozellikli olanini almak zorundaydim yaptigim cok siki arastirmalardan sonra corsa D de karar kildim park sensoru , sedefli rengi , celik janti , kartel korumasi ile birlikte hemde kaskosu bu paraya dahil , bence volksvagen alinacaksa daha ust siniflar alinmali eger volksvagen fanatigi olsaydim ve bu paraya sifir arac alicak olsaydim bile polo almaz skoda fabia alirdim... Bu benim tamamen sahsi gorusum...

kesinlikle opel kullanıcıları bir gerçektirki bayağı fanatik :)

vw nin kalitesinden şüphem yok ancak verilen para için sunulan performans, donanım kesinlikle çok kötü, ayrıca servisler ciddi olarak sıkıntılı, parcaları pahalı, arıza çıkardımı genelde büyük masraflı arızalar oluyor, iç tasarımları rezalet ötesi. 2010 yılında corsa d dieselimi 32800e almıştım aynı anda muadili daha az donanımlı polo 37000 tl idi, ve polonun 4bin tl fazla verdiğinizde size sunduğu extra hiç bir nitelik yok...

kesinlikle opel kullanıcıları bir gerçektirki bayağı fanatik :)

bence ne genel opelcilerde, nede bu forum kullanıcılarında bir fanatiklik yok, başka konularda i30a olsun megana olsun çeşitli marka ve modellere bir çok övgü var, genel olarak sadece vw araçlara karşı eleştiri yapılmakta, ve çoğu eleştiri, tipini şeklini sevmiyorum gibi yüzeysel-kişiye özel konular değil, verilen parayı vw araçların hakketmediği gerçeği. onlarca kişi aynı şeyi düşünüyorsa bu bir tesadüf değildir diye düşünüyorum.

fanatizm konusunda bende size katılıyorum. vw gerçekten kaliteli bir araç. ben jattanın 1.2 tsi aracını kullandım öyle ahım şahım bi motor değil ancak yetiyodu bagaj boşken. bu motor poloyu yeteri kadar taşır diye düşünüyorum.ekonomik duruma göre 1.4 alınabiliyorsa tabii daha güzel olur.
donanım konusunda da vw malesef trendline modelinde abartı olacak şekilde boş bi araba yapıyor. d segmenti olan passata gelene kadar diğer araçlarda trendline modelleri sıfır araca göre bomboş. biraz içini doldurmalılar. malum dünya para alıyorlar. ama şu da bir gerçek opelinde edition modelide donanım olarak iyi değil. yani her arabanın baz modeli fakir kalıyor.

bence ne genel opelcilerde, nede bu forum kullanıcılarında bir fanatiklik yok, başka konularda i30a olsun megana olsun çeşitli marka ve modellere bir çok övgü var, genel olarak sadece vw araçlara karşı eleştiri yapılmakta, ve çoğu eleştiri, tipini şeklini sevmiyorum gibi yüzeysel-kişiye özel konular değil, verilen parayı vw araçların hakketmediği gerçeği. onlarca kişi aynı şeyi düşünüyorsa bu bir tesadüf değildir diye düşünüyorum.

vw araç ve opel araç kullanan biri olarak vw'nin çok üstün olduğunu kesin olarak söyleyebilirim, vw 2006 modeldi ve yüzbin km yi geçmişti onu kullandığım sıralar 2010 model sıfır olarak alınan opel marka aracı kullandım araçların segmentleri caddy ve combo birbirine yakın olmasına rağmen vw deki performans yol tutarken güven vermeyi opelde görmedim ki o zaman ben 2006 vw (caddy) 20 bin vermiştim benim abim opel combo ya sıfır olarak 30 bin vermişti. vw verilen parayı haketmediğini düşünen binmez zaten .
motor perormans konusunda da 1.2 motor benzinli jetta var arkadaşta 2.0 motorları zorlar serilikse gördüğüm en seri arabalardan. lütfen rica ediyorum arkadaşlardan fikir sahibi olmak için önce araçlar hakkında bilgi sahibi olsunlar 1.2 ise tamam bu araçtan adam olmaz kasayı taşımaz diye genel kabul görmüş bir kanının peşinden gitmeyin.

vw araç ve opel araç kullanan biri olarak vw'nin çok üstün olduğunu kesin olarak söyleyebilirim, vw 2006 modeldi ve yüzbin km yi geçmişti onu kullandığım sıralar 2010 model sıfır olarak alınan opel marka aracı kullandım araçların segmentleri caddy ve combo birbirine yakın olmasına rağmen vw deki performans yol tutarken güven vermeyi opelde görmedim ki o zaman ben 2006 vw (caddy) 20 bin vermiştim benim abim opel combo ya sıfır olarak 30 bin vermişti. vw verilen parayı haketmediğini düşünen binmez zaten .
motor perormans konusunda da 1.2 motor benzinli jetta var arkadaşta 2.0 motorları zorlar serilikse gördüğüm en seri arabalardan. lütfen rica ediyorum arkadaşlardan fikir sahibi olmak için önce araçlar hakkında bilgi sahibi olsunlar 1.2 ise tamam bu araçtan adam olmaz kasayı taşımaz diye genel kabul görmüş bir kanının peşinden gitmeyin.

o koltuga oturan bilir zaten farkını.bakmaz sonra sisine sensörüne :)

bu arada arkadaslar bir yanlıs anlasılma var.

jettadaki motor 1,2 tsi 105 hp motordur.

polodaki motor ise 1,2 70 hp motordur. Lütfen tsi ile karıstırmayın.

onlarca kişi derken.genelde vwni olmayan kişiler vw için haketmiyor diyor.bende böyle görüyorum dısarıdan ;)

ben corsa d yi görene kadar kesinlikle polo alırım diyordum ancak corsayı gördükten sonra polo aklıma bile gelmedi. poloda abs bile opsiyondu ben alırken tamam poloda fena değil ancak kesinlikle o kadar parayı hak eden bir araç değil.

Geri