2009 Öss Emekçileri Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 yıllık yazmayın, zamanınıza ve paranıza yazık...Liseden farklı bir muamele görmüyor...Girin bi yere, çalışın, işinizde usta olun, o iki sene de daha iyi.. ;)

Olmadı Kaldırım Engineer olursunuz... :D

Geçmiş olsun dünyanın en saçma sınavı olan ÖSS'ye giren Opelci kardeşlerime... Sakın 9Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'ni yazmayın... Özellikle de gitmek istediğiniz okulun sistemini kesin araştırın yoksa benim gibi yıllarınızı heba edebilirsiniz...

eylülden beri ilk mesajım lanet sene bitti ne opelim net ne baska bişe insanlıktan çıktık ama gene burdayız snavmda gayet iyiydi hadi hayrlısı cümleten

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...

Kırıkkale Üniversitesini yazacak olursanız eğer bir kere daha düşünün! Hatta bana sorun ben sizi vazgeçirmek için elimden geleni yapayım :)

herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. ben de girdim ama açıköğretim için :D Okula devaamm..

Arkadaşlar sistemi kolay bi okul arıyorsanız benimkini tavsiye edebilirim:) diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımla karşılaştırdığımda anladım ben bunu. Hee bana derseniz niye yaz okuluna kaldın o zaman diye, ben hiiç çalışmadım bu sene:DAma cidden kolay bi sistemi var.Okulun adı da Dumlupınar üni. bu arada.stressiz beklemeler.
Olurda gelecek olursanız yardımcı olabilirim ev,yurt,cart-curt:)

Son düzenleme:
çok saçma bir sistem bir insanın geleceği hayatı 3saate baglanmamalıki hem kişiler hemde ülkeler gelişsin.ama bu türkiyede nedense böyle bi sınav konulmus ve diğer ülkelerdeki gelişmeleride görüyoruz açık açık...
Ayrıca çok zordu özellikle 1.bölüm. türkçe soruları oku oku bitmedi canım sıkıldı :)

evet kimler nereyi kazandı yazsın bakalım.. (tahminen) :D olmadı istediğiniz bölümü ve üniyi yazın :D

bu arada size bi tüyo veriyim, puanmış yüzdelik dilimmiş bunlar hikaye , değişkendir bunlar herkes 380 puan alsa sınavda siz 379 gibi çok yüksek bi puan da alsanız en dandik üniye bile giremezsiniz umarım anladınız dediğimi..

bakmanız gereken şey ilgili alandaki başarı sıranızdır.. mesela geçen sene istanbul hukuğa atıyorum ea' dan 9500. öğrenci girmiş en son.. sizde elinize gelen öss kağıdında baktınızki 9000. falansınız eğer büyük bi aksilik olmazsa bu demek oluyoki siz o bölüme girersiniz, heee bitane prof çıkar ist hukuk şöle iyi böle iyi diye konuşma yaparsa o zaman o bölümü yazan iyi puana sahip kişiler artar ve sizin girme şansınız azalabilir

neyse tahminlerinizi ve gönlünüzden geçenleri yazın bakalım..

çok saçma bir sistem bir insanın geleceği hayatı 3saate baglanmamalıki hem kişiler hemde ülkeler gelişsin.ama bu türkiyede nedense böyle bi sınav konulmus ve diğer ülkelerdeki gelişmeleride görüyoruz açık açık...
Ayrıca çok zordu özellikle 1.bölüm. türkçe soruları oku oku bitmedi canım sıkıldı :)
Böyle düşünmeyin, emin olun geleceğiniz bu sınava bağlı değil... Siz kendinizi yetiştirin gerisi fasa fiso. Sanıyor musunuz ki bu ülkede herkes kendi mesleğini yapıyor? Siz okuması kolay, az biraz da iş imkanı olan bir bölüme girip üni yi bitirin, gerisi sadece kendinizi yetiştirmeye bakar...

Sonuçlar Haftaya Açıklanıyor Kafayı Yemek Üzereyim :)

Geri