2009 Öss Emekçileri Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınawdan çıktım gibi foruma girdim sınaw zordu bence biraz kasmıslar soruları herkesin genel görüşü buydu geçti gitti hakkımızda hayırlısı olsun....

girdi girdi girdi :D Valla Girdi :D türkçeden girdi :D

fatih kardeşim 5 tane bosum war benim neydi o dilbilgisi soruları..:mad::mad:
edebiyata yorum dahi yapmıyorum....:mad::mad:
ya parağraflar benı cok kastırdı basını okuyorum sonuna dogru soru kopuyor bide tübitak hazırlamıs soruları sacma sapan parağraflardı cins oldum hep :mad::mad::mad:

ya parağraflar benı cok kastırdı basını okuyorum sonuna dogru soru kopuyor bide tübitak hazırlamıs soruları sacma sapan parağraflardı cins oldum hep :mad::mad::mad:

paragraflar cok sıkıcıydı sacma sapan şeyler anlatıyodu dil bilgisindede baya bi bilgi ölçmüşler....:mad::mad::mad:

Mat2 haricinde genel anlamda kolay bir sınavdı Türkçeden biraz kastım ama boşum yok. Mat1 den 2 boşum var fen1 den boş yok:D mat2 rezalet 15 soru yaptm fen2 dende 3 tane filan boşum var. Sosyalde zaman kaldığı kadar 10-15 soru yaptım. Sonuçları kontrol etmeyi düşünmüyorum. Kendimi iyi geçti diye kandırıyorum. :D Tubitak olayıda yalan hiç bir zaman öyle birşey olmamadı. Efsane o her sene ösym hazırlıyor.

Geçmiş olsun , tüm giren arkadaşlara .

geçmiş olsun,sırtınızdan büyük bir yük indi.
allah gönlünüze göre versin..

Sınavı kazanamazsanız sizi sanayiiye çırak olarak vericem...! :) :) :)

Sınavı kazanamazsanız sizi sanayiiye çırak olarak vericem...! :) :) :)

Sınavı kazanamazsam bizim şirkette çalışmaya başlıyorum gerçi yazları hep çalışırdım kazansamda kazanmasamda çalışıcam ama :D şirket göztepe sanayi sitesinde :D Artık yaşımız geldi işleri ele almanın vakti :D

Geri