2009 Öss Emekçileri Buraya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim berbat ötesi. netten baktımda durum vahim. 2 yıllık beni bekliyo galiba

Sınavı kazanamazsam bizim şirkette çalışmaya başlıyorum gerçi yazları hep çalışırdım kazansamda kazanmasamda çalışıcam ama :D şirket göztepe sanayi sitesinde :D Artık yaşımız geldi işleri ele almanın vakti :D

aynen bu sene son sansımdı sınawda dikkatimi toplayamadım 2 yıllık gelirsede gitmiycem dükkan beni bekliyo galiba :( :(

sıkmayın canınızı her şey okumak değil arkadaşlar köşedeki büfeci benden çok kazanıyor hemde oturduğu yerden

Geçmiş olsun herkese. Girmesi bi dert çıkması ayrı bi dert zaten. Giremezseniz de başka bi dertten kurtulmuş oluyorsunuz. Volkan doğru söylüyor. Okumayan çoğu kişi okuyanlardan çok kazanıyor...

aynen bu sene son sansımdı sınawda dikkatimi toplayamadım 2 yıllık gelirsede gitmiycem dükkan beni bekliyo galiba :( :(

Benim işletme filan okumam lazım en kötü :D İki günde batırırım şirketi yoksa :D

Hakkınızda hayırlısı olsun :D

"Hemen sıkmayın canınızı arkadaşlar, ben yinede sonuçları bekleyin derim.Bunun standart sapması vs si var o kadar zor ise sorular ona göre bir sapma oranı hesaplanır...

Hayırlsı olsun hepiniz için..Elinizden geleni yaptı iseniz gerisini düşünmeyin.Sevgilerimle..Geçmiş olsun hepinize"

ilk sınavda kazanamamıştım , o dönem ciddi diddi sanayide çalıştım..sanayi apayrı biryer.... ondan sonraki sene 459 almıştım.

hepinize geçmiş olsun İnşallah iyi biryerler olur hayat zor arkadaşlar.

arabeske vurdum kendımı :)

Geri