2009 astralarin serisibozuk kimse almasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bazı konularda araçtan soğumuştum ama zaman zaman bana keyif veriyor araç yada ben onun dilini çözdüm diyelim 1,3 dizel yokuşlarda prolem yapıyor nede olsa dizellerde 1,vites çok hantal fakat kalkıştan önce gazı doldurupta kalkış yaptığın zaman fırlıyor araç 2,vites arasında da aragaz çekip yine gaza yüklenınce tepkisi güzel oluyor yolda uzarken 3,vites yada 4,viteste dip gaz yapınca bende ani tepkiler alamadım ama gaz pedalını salıp basınca araç tepki veriyor 1,6 megane la uzadık 1,6 focusla uzadık 1,5dizel kia cerato ile baya bi gittik 6, viteste yanından geçerken el salladım
önceden klima açtığımda araçta kasılma olmuyordu ama bu yaz açınca bi ağırlık oluştu okuduklarıma göre sanırım servise göstermem gerekiyor
bende aynı şekilde klimayı aldığımdan beri kullanmamıştım ama bu sene yazın başında klimayı açınca bayağı bir canım sıkıldı. hemen servise götürdüm ve 1 gün testte kaldıktan sonra klima gazını boşaltıp tekrar yüklediler. daha sonra da basıncını ayarlamışlar ve sonrası inanılmaz.(aklıma gelecek en son şey hatta hiç gelmeyecek bir şey ama) tamam klima motoru devreye girince mutlaka ki bir düşüş olacak ama 1.4 gl 90 hp astra g kullanınca bu motorda ki bu düşüşe anlam vermemiştim. sorun klima gazının yüksek basınçta basılmış olmasıymış. klima motoru devreye girince olması gerekenden çok daha yüksek basınçlı klima gazını devreye basmaya çalışırken olması gerekenden çok daha fazla güç harcamakla birlikte gaz pedalı da sertleşiyormuş. aracım şu an da klima devrede olsun olmasın çok daha istekli bir hal aldı ki bu durum inanılması ne kadar güç birşey olsa da aracımın şu anda ki durumundan çok memnunum. klima filitrelerini ve gazını bir kontrol ettirmenizi tavsiye ederim...

faik-özgür arkadaşlar konu 1.6 115 beygir
anak faik 1.3 90 hp^den bahsediyor
bunları karıştırmayın
1.3 turbolu bir araçtır
1.6 turbosuz araçtır

1.6 kesin sorun var bugün bir tane daha denedim aynı sorun.
ancak yazılım ile çözülebilir denemesi bedava arkadaşlar

harrun
Forum içerisinde bende dahil bir çok arkadaşımız Astra satın aldılar.Sabırsızlıkla bekliyorlar.Sizin bu şekilde konuşmanız,bu kusurları önyargılı bir biçimde dile getirmeniz kullanıcıları tedirgine düşürdüğünü düşünüyorum.Eğerki aracınız ile ilgili bir probleminiz varsa servise gidip durumunuzu anlatın.Çözüm bulacaklardır.Bu kadar ciddi bir hatanın bütün serilerinde çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.Fabrika içerisinde defalarca testlerden geçip banttan indirilip kalite kontrolden geçip son olarak müşteriye teslim ediliyor.Umarım sorununuz kısa zamanda çözüme kavuşur.
kardes gecmiş olsun sende tufaya gelmişssin :)
bugun avukatla gorustum bu aracı iade edemezmiyiz filan diye
oda bana boyle olmayan bi astra bulursan onu emsal gosterip senınkinin ayıplı oldugunu belirtiriz para iade saglarız dedi ama butun araclar boyleyse avcunu yalarsın diye belirtti
murat kardes sanada uzuldum maalesef ama acı gercek ya bence bi 10 kişi filan olursak opel ustunde baskı kurup dava filan acarsak ii olur diye dusunuyorum en azından sesimizi duyururz avukat masrafı en fazla 500 tutar 50 50 bolusurz en azından hakkımızı ararz diye dusunuyorum katılmıyanlar olabilir tabi:confused:

ersin son noktayı koymuşsun
bence boşuna uğraşmayın fazla km yapmadan bu aracı satmaya çalışın derim en iyi çözüm bu olur sizin açınızdan

Ya arkadaşım Ya sen araba kullanmayı bılmıyorsun yada aracında problem var senın aracındakı motor benım aracımdada var nedense boyle problemler yok...valla ılk senden duydum...he bırde su var o kadar hızlı araba kullanmayı sevıyorsanız GTC alacaktınız...aldığınız araba 1.6 103bg araba ne beklıyorsun onuda anlamıs değilim...su anda yanımda 1.6 astrası olan arkadasım var alakası yok dıyor araba kalkıslarda atak değil ama 3 vitesten sonra kpuyor dıyo...

sen yazılanları okumuyomusun!!!
problem sadece benım degil anlamıyomusun!!!
bence senın arkadsın sıkıyo ben 2009 astrası olupta 1.6 16v ecotec xer16 motordan bahsediyorum memnun adam gormedim
üstelik aldıgım araba 1.6 103 bg degil 115 bg seninki 103 ise fark ondan olabilir

Son düzenleme:
1 bucuk sene oldu ben gayet memnunum 1.6 araba bu ya cok bırsey beklemek yanlıs

eğer bu tür sıkıntıları.yaşayan arkadaşlar varsa toplanalım ve toplu dava acalım derim...bu konuda.kaç kişiyiz onu belirlemek ve plan doğrultusunda yasal işlemlere başlamak için..ben varım diyorum......0532 6619042...
ayrıca...
olmayan bi sorunu kendimiz üretip.sunmuyoruz olan şikeyetleri söylüyoruz...ve servise gidip gerekeni yaptıktan sonra.bi sonuç alamadığımız içinde..paylaşıma sunuyoruz.....
kimseyi yanlış yönlendirmiyoruz..eğer bi sorun varsa bu çözülmeli...bence yeni araç alacak arkadaşlar dikkat etmeli.çünkü bu sorunlar yaşanan sorunlar......
saygılar....

arabada tek sorun sizin istediğiniz veya beklediğiniz gibi hızlanmama ise dava açmanız birşey kazandırmaz.

Bu araçların motoru bu şekildedir, performans verileri de budur deyip işin içinden çıkarlar, dava masrafları da üzerinize kalır. Dava açtığınız zaman sadece avukat parası ödemezsiniz, bilirkişi ücreti, davanın kaybedilmesi durumunda karşı taraf lehine takdir edilecek avukatlık ücreti vs gibi masraflarınız da olur.

arabada tek sorun sizin istediğiniz veya beklediğiniz gibi hızlanmama ise dava açmanız birşey kazandırmaz.

Bu araçların motoru bu şekildedir, performans verileri de budur deyip işin içinden çıkarlar, dava masrafları da üzerinize kalır. Dava açtığınız zaman sadece avukat parası ödemezsiniz, bilirkişi ücreti, davanın kaybedilmesi durumunda karşı taraf lehine takdir edilecek avukatlık ücreti vs gibi masraflarınız da olur.
İnanç abi haklı. Ama burdada söylenilen yazılım güncelleme vs. olan önerileri değerlendirip karar verin derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri