2009 astralarin serisibozuk kimse almasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun bi arkadasımla karsılastım ben daha astra aldım demeden chevrolet cruze almıs motor kalkmıyo cok buyuk kazım yedim diyo :)
bende bu yazılanları okumasını istedim
8.000 km bi arkads var o inanmıyo oda hala bunların serisi bozuk diyo
hadi bakalım hayırlısı :)

Forum içerisinde bende dahil bir çok arkadaşımız Astra satın aldılar.Sabırsızlıkla bekliyorlar.Sizin bu şekilde konuşmanız,bu kusurları önyargılı bir biçimde dile getirmeniz kullanıcıları tedirgine düşürdüğünü düşünüyorum.Eğerki aracınız ile ilgili bir probleminiz varsa servise gidip durumunuzu anlatın.Çözüm bulacaklardır.Bu kadar ciddi bir hatanın bütün serilerinde çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.Fabrika içerisinde defalarca testlerden geçip banttan indirilip kalite kontrolden geçip son olarak müşteriye teslim ediliyor.Umarım sorununuz kısa zamanda çözüme kavuşur.

bırazcık arac dusuk devırlede helede klima acıksa cok zorlanıyo bu konuda haklı arkadasımız ama bugune kadar bos buldugum yerlerde arabayı arkadaslarla denıyoruz sımdıye kadar 1.6 olupta kolay kolay gecen olmadı hep onde gıdıyo devrını aldıktan sonra cok ıı

bozuk seri..2009 olabilir aracım 2700km hla.gaz yememe yokuş gücsüzlüğü..gaz pedalına geç tepki...V.S gibi sorunları devam ediyor....satıcam..müşteri arıyorum......
10 yıllık opel astra kullanıcısı olarak..bu kadar kötü bir performanasa sahip..bir seri görmedim......1.6.100hp...1.6 103 hp.1.6 105 hp..astralarım oldu ve sıfır alıp kullandım..ama 1.6 115hp.kadar kötüsünü görmedim.....

ne yazılım nede rodaj..nede başka bişey yok böyle bi performans bozukluğu....ne yapacam bilemeiyorum.....satmakktan başka bi çare gelmiyor aklıma......sıkıntılı arkadaşlara konuşmak isterim.....saygılar...

murat.uludirik@hotmail.com....0532 6619042

bende daha bugün denedim büyük tesadüf komşumuz sedanının benzinli modelini almış dedi nasıl falan dedim çıkalım deneyelim inanılmaz şekilde her vitesde boy boy aldım çocuk şoklara girdi arabayı aldığı saatlerde arabadan soğudu bende mantıklı olarak dedim açılır sonradan rodaj bitsin demiştim demekki yalanmış .. büyük bir kayıp opel için..

bozuk seri..2009 olabilir aracım 2700km hla.gaz yememe yokuş gücsüzlüğü..gaz pedalına geç tepki...V.S gibi sorunları devam ediyor....satıcam..müşteri arıyorum......
10 yıllık opel astra kullanıcısı olarak..bu kadar kötü bir performanasa sahip..bir seri görmedim......1.6.100hp...1.6 103 hp.1.6 105 hp..astralarım oldu ve sıfır alıp kullandım..ama 1.6 115hp.kadar kötüsünü görmedim.....

ne yazılım nede rodaj..nede başka bişey yok böyle bi performans bozukluğu....ne yapacam bilemeiyorum.....satmakktan başka bi çare gelmiyor aklıma......sıkıntılı arkadaşlara konuşmak isterim.....saygılar...

murat.uludirik@hotmail.com....0532 6619042
moralini bozmana hiç gerek yok arkadaşım. bu sıkıntıları bende fazlasıyla yaşadım ama çözümü yok değil bu kadar umutsuzluğa kapılıp da arabandan soğumanın hiçbir anlamı yok.
öncelikle yazılımını güncellet (yazılımla ne alaka diyeceksin ama bu yazılım aracın tüm tepkimelerini kontrol eden unsurlar içeriyor ki aracın sıkıştırma ve patlatma zamanlamaları dahil birçok ayarını düzeltiyor !!! ve sana garantisini veririm ki aracın 180 derece değişecek deyim yerindeyse tanıyamayacaksın)
kullanmış olduğumuz araçlar değişken zamanlı motorlar yani bildiğimiz 1-3-4-2 zamanlamasının dışında ihtiyacı olan yani o anda hangi silindirin güce ihtiyacı var ise ona güç veren bir motor teknolojisi. bunun dışında ise araçlarımızda eskisi gibi tel değil elektronik gaz pedalı mevcut ki ani gaza yüklenmelerde bu araçtan tepki alamazsın. kaldı ki bu araçlarda turbo besleme olmayışı ve atmosferik basınç esaslı motorlar olduğundan da bir turbo araç gibi gazına yüklenince de aniden fırlamasını bekleyemeyiz. bunun yerine aracın gaz pedalına yavaş basarak aracın hızlanmaya başladığını göreceksiniz. gaz yemediğini düşündüğünüz durumda ayağınızı gaz pedalından çekin ve tekrar yavaşça basarak aracınızı hızlandırmayı deneyin yöntemi bu şekilde tarafımdan tescillendi :)
eğer Ankara ya yolunuz düşerse birgün benim aracımı da test edebiliriz ki bu sizin içinizi çok rahatlatacak ve aracınıza bakış açınızı inanın çok değiştirecek bu araçla ilgili püf noktalarını öğrendikten sonra inanılmaz zevkli bir araç olduğunu göreceksiniz. canınızı sıkmayın kazasız belasız günlerde kullanın inşallah... (eğer konuyla ilgili görüşmek isterseniz 0535 649 58 59)

Son düzenleme:
bende bazı konularda araçtan soğumuştum ama zaman zaman bana keyif veriyor araç yada ben onun dilini çözdüm diyelim 1,3 dizel yokuşlarda prolem yapıyor nede olsa dizellerde 1,vites çok hantal fakat kalkıştan önce gazı doldurupta kalkış yaptığın zaman fırlıyor araç 2,vites arasında da aragaz çekip yine gaza yüklenınce tepkisi güzel oluyor yolda uzarken 3,vites yada 4,viteste dip gaz yapınca bende ani tepkiler alamadım ama gaz pedalını salıp basınca araç tepki veriyor 1,6 megane la uzadık 1,6 focusla uzadık 1,5dizel kia cerato ile baya bi gittik 6, viteste yanından geçerken el salladım
önceden klima açtığımda araçta kasılma olmuyordu ama bu yaz açınca bi ağırlık oluştu okuduklarıma göre sanırım servise göstermem gerekiyor

ankara yolum düşüyor...tel aldım......enkı sa zamanda arıycam......

teşekürler...

Yok artık daha neler yani... Aynı araç bizde de var,chipli 1.3 CDTi 110 hp aracıma 2 boy fark atıyor.. Kalkışları da gayet seri bence..

Ayrıca bu araçların hepsinin bozuk motor kullanıdgını idda etmeniz için,hepsini kullanmış olmanız gerekiyor. Biraz abartıyorsunuz gibi geldi bana, 1.6 115 hp , 110 hp , 120 hp gibi araçlar ile deneyin bakalım nasıl gidiyor..
Hangi hıza kadar 2 boy fark atıyor?
100'ün üzerindeyse 110luk dizelin yemesi lazım;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri