arkadaşlar,
yukarıda bahsi geçen konuyu açan şahsımuhterem ben olduğuma göre banada bişeyler yazmak düşer herhalde

Ben başta şikayetçiydim,evet.. Hala yokuşlarda,ilk kalkış anlarında ve ani hızlanma isteyen sollamalarda arzuladığım seviyede atik değil ama kesinlikle konuyu açtığım andaki km.deki (950 km.) gibide ASLA DEĞİL !!! Artık aracımın her kilometre yapışında daha güçlendiğini çok çok çok rahat hissediyorum,düşük viteslerde geç devir alışına ise tamamen alıştım ve bu şekilde bana göre Opel Astra diğer araçlardan farklı ve kendine has bir sürüş stili yaratmaya çalışmış gibi bir hava uyandırmaya başladıki bu çok çok hoşuma gidiyor

Zaten en başta bana nazaran daha atik davranan sadece motordan ibaret "kuştüyü" araçlar bana bir iki burun fark ederken,çok değil hemen 50 metre sonra el sallayarak ve rüzgarımdan uçurarak yanlarından geçiyorumki bundan daha karizma bir durum olamaz bence

Yolunu buldumu az BMW,AUDI,MERCEDES sollamadı benim bebek

Ben 2009 model Astramdan şuan çooooook memnunum,bidaha olsa bidaha da hiç düşünmem alırım.. Kalkışlarda yavaş davranıyor olması da bence trafik kazalarının en fazla olduğu yerler olan ışıklarda ve yokuşlarda daha emniyetli olduğu havasını uyandırıyorki bu bence büyük bir Opel artısı..Hem eğer kalkışlarda da performans arıyosan gideceksin Opel GTC alacaksın,ne bileyim Subaru alacaksın paraya kıyıp ama yok 1.6 115 Hp aracın varsa onunla iyi anlaşacaksın,Opelin gerçekten diğer arabalardan farklı olduğu bilinci ile ona has sürüş tekniğini kavramaya bakacaksın

Ondan sonra sürüş keyfine doyum olmuyor Opellerin