2007 corsada ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
invisibleagle' Alıntı:
Ben zonguldak site.Opel tümardan aldın sanırım aracını.Hayırlı olsun diyeyim sana hemşo :) Gerçekten direksiyon kutusu problemi ise dikkatimi çeken bi nokta daha var o zaman.Benim aracımda 7000 km den sonra sorun başlamıştı.Senin aracın 1500 diyosun.Demekki gün geçtikçe kötüleşiyo direksiyon kutusu :)
c serisinde ses sorunu mu vardı yoksa direksiyon kutusu ile ilgili başka sorunlar mı?bende sadece ses sorunu var.Ben kilimliden ama İstanbul da yasıyorum iş yüzünden.

bence opel mühendisleri kronik sorunları gidermekten çok aciz 2004te çıkan yeni astradada sorun var 2007deki astradada sorun var neden giderilmez bu sorunlar bilmem sırf bu yüzden civic aldım açık konuşaym:cool:

başta ses sorunu diye başlar sorada daha tok bir ses gelir (lak lak gibi) daha sora alışmaya çalışırsın , daha sora garantiyi beklersin . daha sora aylar sora parça gelir daha sora parçayı gerizekalı opel teknikerleri takamazlar taksalar bile en geç bir ay sora gene ses gelmeye başlar sora bakarsın olmuyo müziğin sesini açarsın ses kesiliverir:D

emre000' Alıntı:
bence opel mühendisleri kronik sorunları gidermekten çok aciz 2004te çıkan yeni astradada sorun var 2007deki astradada sorun var neden giderilmez bu sorunlar bilmem sırf bu yüzden civic aldım açık konuşaym:cool:
Walla bu sorunu tamamen çözemezlerse arabayı satıp bi japon da ben alcam:hıh:

Dosum corsa c de direksiyon kutusu sürekli arızalanan bi parça.Hepsinde var sanırım.Yok diyen de müziği son ses dinliyodur :) Sadece direksiyon kutusu problemi var benim aracımda.Şu anda hiçbir ses yok tamir ettirdim.Ama yeni modelde de bu ses olayı çıkarsa allah belasını versin onların diyorum.O kadar reklam boşa.O arabadan cacık olmaz.Bu olayı biraz daha bekleyip kesinleştirdiğimizde herkeze yayıcam.Kimse corsa d almasın dicem.Zaten kaç zaman oldu çıkalı zonguldakta bir tane bile yok

kutluhan83' Alıntı:
başta ses sorunu diye başlar sorada daha tok bir ses gelir (lak lak gibi) daha sora alışmaya çalışırsın , daha sora garantiyi beklersin . daha sora aylar sora parça gelir daha sora parçayı gerizekalı opel teknikerleri takamazlar taksalar bile en geç bir ay sora gene ses gelmeye başlar sora bakarsın olmuyo müziğin sesini açarsın ses kesiliverir:D
ne diyosun kardeş arabaydan sogudum iyce şimdi bakalım bi şans verelim tekrarlarsa galeriye bırakacaz artık...

abicim ben arabamdan menunum ama aldığımdan hemen sora 6 ay içinde sorun başlayınca yuh dedim şimdilik sorun yok gibi ama 1 cm lik çukur bile olsa ben yavaşlamadan geçmiyorum ki bişe olmasın direksiyon kutuma piyasadaki % 95 corsa c nin direksiyon kutusu arızalı

Zonguldak plakalı ilk ben aldım heralde.ama bekleyip görecez..sorun çözülmezse satacam ...artık toyota mı olur honda mı bilmem..japon alcam..

Dostum bu kadar çabuk soğuma ya.Belki bir yre vurmuşsundur farkında değilsindir?Bu kadar çabuk bozulmaz diye düşünüyorum ben.Altını felan vurdunmu aracın?1500 km de de bozulcak ise noolcak böyle?

abicim umarım başka bi sestir o gelen ses İNŞALLAH diyeyim. araban dan da soğuma hemen araban çok ii çok kaliteli bir araba ama direksiyon problemi kronik işte yanlış anlama lütfen hemen servise git sordur

Geri