2007 corsada ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
opel yap bi efelik topla şu bizim araçları dogru düzgün direksiyon kutusu tak yaw nedir bu bi ton para verip araç alıyoz iki gün sonra sattıgımız kuşları bile özlüyoz ayıp yaww ön takım arızalımı diyolar binenler ben he he diyom burası istanbul yaa direksiyon kutusu alışamamış alışana kadar ses yapıyo diyom

coRSac' Alıntı:
Nasıl 280 verdin bende 120 parça +60 işçilik yazıyor.Başka seylerdemi değiştiki sende bende sadece direksiyon kutusu diyo

valla benım guvendıgım bı servıs,ses gelıodu götürdüm bıraktım arabayı ertesı gunu aldım.280 dedıler bılmıyorum ne degıstı sormadım..cok sukur sımdı sorun yok..ınsallah bı daha sorun cıkarmaz..

faturaya baktımda ön düzen kontrolu 60+ parça işçiliği 120 + parça için fiyat yazmamıslar senin ki normal gibi bu fiyatlar yetkili servis..

Kapıyı boyadılar ön düzene baktılar ses artarsa gelin dediler bakalım bekleyip görecez...ses artacak mı..

haberi bekliyorum hocam sonucu iletirsen sevinirim gelecek mi ses

Bu arada opel balkan zeytinburnun da 2006 da İstanbul opel bayiler içinde en iyi müşteri memnuniyeti sağlayan servis seçilmiş.Ama bugün 15 te teslim edecekleri arabayı 17 30 da teslim ettiler.Ameliyattan izin alıp çıktım.Bir sürede tartıştım adam 15 te hazır demişti sonra inkar etti ...17 dedim diye...;)

onlara göre sorun değil ama düşünmezler kim hangi işini bırakıp geliyor o yüzden ben servise bitince arayın diyorum arıyorlar hocam öle çalışmak daha sağlıklı. yoksa adamlarda saygı sıfır

kutluhan83' Alıntı:
yuh eğer yenisinde de direksiyon kutusu sorunu warsa bu alman mühendislerin taaa......
aynen bende

diyecek bişe bulamıyorum

üzücü bir durum :cry:

Geri