2007 corsada ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarın baktırcam.. opel balkan diye bi servis var Benim hastaneye yakın bakalım ne yapacaklar..

sizin kulagınıza geliyormu mesela vw dw poloda efendim bilmem ne sorunu yada başka markalarda..ben hiç kronik sorun duymadım varsa duyan anlatsın kompleks yaptım kendime ..bu sorunu..

Ben ne yapacaklarını peşinen söyliyim.Bu ses normal dicekler :) Sonra daha devam ederse ilerde bakarız dicekler :) bana da öyle dediler.Kızıp bağırınca o zaman direksiyon kutusunu değiştirelim dediler :)

Dostum sen opelin içindesin de olay böyle.Diğer araçlarlarda ne problemler var bi bilsen.Pejoda da direksiyon kutusu sorunu var.Citroenler durduk yerde stop ediyolarmış.Renolar zaten iğrenç, dizelleri benzinli gibi :) Bi tek toyota corollanın yenileri müthiş.Onunda görünüşü kötü :)

baska markaların da kronik sorunları var mı?

yarın ve ertesi gün nöbetciyim carsamba aksamı ne oldugunu anlatırım...sağlıcakla kalın. tesekkürler ...

war tabi kronik sorun 307 lerin amortisörleri sorun mesela ama ben vw den filan sorun duymadım

drsaint' Alıntı:
Zonguldak plakalı ilk ben aldım heralde.ama bekleyip görecez..sorun çözülmezse satacam ...artık toyota mı olur honda mı bilmem..japon alcam..
yeni corollada çıkıyor yeni civici şiddetle tavsiye ederim düşünürsen büyük araç tabi:rock

corolla civic de çok yakıyo kardeşim benzinli arabaya binilmez corsa cdti den sora

abi ne yaptınız ya daha kaç kmde arac + bu kronık sorunu bu kasadada cözememısse yuh dıyecem artık sız corsacıların dıreksıyon sorunu ve dızellerın calısmama sorunu sızı uzdugu kadar benı de uzuyor ınanın

Geri