2007 corsada ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drsaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla beyler bendede corsa d war cdti 3000km yi aştı 3200 gibi bişi olsa gerek ama hiç ses gelmiyo arabadan yahu. Sanırım iisine denk geldim :) NAzar deymesin

vw de yada bmw mercedes te neden kronik sorun yok da opelde war :@

Bence ortada direksiyon kutusu sorunu falan yok.Yarın serviste direksiyon kutumu yenileceğim garantiden servisteki arkadas gelen kutuların sorunsuz olduğun söyledi.Muhtemelen corsadlerinde kutuları farklıdır...Sorun etmeyin ...Hallolur..

abi eğer sorun warsa hallolmaz ben 3 kere değiştim gelen parçalarda aynı ,,iyileştirilmiş diyip duruyolar sadece ,,bide elemanlar anlamıyor arabadan takıyolar ama ne takıyolar onlarda bilmiyo sadece civata sökmeye yarıyor servisteki elemanlar

Yuh ki ne yuh ? Sen türkiyedeki fabrikayı ekonomik değil diye kapat bulgaristana taşı . Buülkenin işçisisıfır hata ile üretim yapıyordu . Oradan veya almanyadan fak etmez .Ülke insanının verdiği özveriyi sağlayamadıkları için bu müzmin hale gelmiş arızaları düzeltemezler. İngilterede bile üretilen araçların büyük bir kısmı geriye çağrılıyor .Adamlar işe zil zurna geliyorlarmiş.:D :D :D :D

opele yakışmıyor .tüm bunlar üzüntü verici yeni corsa için eğer tam olarak direksiyon sıkıntısı warsa tabiki . . . .. .

Bugün taktılar yeni kutuyu 120 ytl +60 işçilik garantiden 2004 olmasına rağmen garantide bitmişti,ses kesilmiş bakalım ne kadar gidecek ama inanın araba çok değişmiş gibi geldi bana..Bundan sonrada garntisi bitmiş araçlar için fabrika parça değişimi yapmayacakmıış..öle dediler..

bende corsa c var 2001 benımde dıreksıyon kutusu sorunu oldu,yaptırdım 280 mılyon para verdım servıse.bana sunu sölediler corsaların dıreksıyon kutusu hastalıgı var...evet dogru corsa c lerın dıreksıyon kutusu hastalıgı var..bı kere degıstırdım..ınsallah bıda bozulmaz...

Nasıl 280 verdin bende 120 parça +60 işçilik yazıyor.Başka seylerdemi değiştiki sende bende sadece direksiyon kutusu diyo

Geri