2003 corsa c yenİ arabam

aynen kardeşim düğmeyi sağa sola çevirmeden olduğu yerde ileri doğru bastırırsan yanar tavan lamban

daha önce hep volkswagen kullandık onun çoğu özelliğini biliyorm mesela yeni modellerinde uzaktan kumandasında kapı açma tuşuna basılı tut bütün camları açılıyo mesela kapatma tuşuna basarsan kapanır gibi bu opelde 2.arabamız yeni öğreniyorm çok teşşekkürler

daha önce hep volkswagen kullandık onun çoğu özelliğini biliyorm mesela yeni modellerinde uzaktan kumandasında kapı açma tuşuna basılı tut bütün camları açılıyo mesela kapatma tuşuna basarsan kapanır gibi bu opelde 2.arabamız yeni öğreniyorm çok teşşekkürler

ben mesleğim gereği tüm araçların o tip özelliklerini biliyorum nerdeyse.. corsandada indin arabandan baktın camlar açık kumandadan kilitleme kapıya tak anahtarı kilitleme tarafına çevir öyle tut anahtarı camların kapanır..

başlık güzel lakin ayakları ince metal oynama yapacaktır.. bende armster yan sanayi olanı mevcut ayağı oval olarak bütün parça ve oynama yapmıyor..

iz novog pazara :) iyi olmuş bak boyle denk gelmekkkk.. istanbul doğma buyume bu arada. onu da ekleyeyim. :D

benim de doğum Ankara fakat hayatım boyunca ailemin görevi nedeniyle dolaşıp durdum :)
Neyse hanımı buradan alacağız hehe :D

Bu arada arkadaşlar, bugün opel bayisini aradım, karter koruma için 100 euro dediler (işçilik hariç) ve dizellerde plastik karter koruma takıyorlarmış. Sizce plastik koruma taktırmak mantıklı mı?

benim de doğum Ankara fakat hayatım boyunca ailemin görevi nedeniyle dolaşıp durdum :)
Neyse hanımı buradan alacağız hehe :D

Bu arada arkadaşlar, bugün opel bayisini aradım, karter koruma için 100 euro dediler (işçilik hariç) ve dizellerde plastik karter koruma takıyorlarmış. Sizce plastik koruma taktırmak mantıklı mı?

Soğuk servisin başına vurmuş herhalde ne 100€'su ya kafayımı yemişler bunlar opelim.net'in sponsorunda 43-TL

http://www.opelparcaci.com/main/opel_karter_muhafaza_saci_corsa_c__combo_c_tum_modeller-pmu1097.html

Geri