2000 Model Tigra Paslanma

Ankara da okuyormusun çalışıyormusn?

Ankaraya 1991 de odtü inşaata okumaya diye geldim of offff, yahu gelmez olaydim!! Neyse Üni de okurken kolaydi işler!! 3,5 ay Ünİ kış dönemİ sonra git 1,5 ay izmire gel geri 3,5 ay bahar dönemİ git sonra çeşme' 3 ay. Harikaydı valla, ama okul bitti master falan derken burda işe girdim girmez olaydım, kaldik mı burda!

Ah İzmİr ahhhhhhh biri beddua etti heralde bana hasret kaldim İzmirime!!!

Bu sene başında iş değiştirdim! 2. araba lazim oldu Tigra Aldim!

2000 Model Tipo var birde 68000 km. Tİpo yu baya bir bakima alicam.

Tİgram da süper oldu ama.. He He.. Katalitik konvektör iptali, Eibach coil over kit - ayarli, Remus ekzos kiti, pilot lastikler var ama Marshall Matrac lile değiştiricem heralde, kule gergİsİ, birde korna çok kötüydü Stebel F-1 kırmızı korna aldım mükemmel diyim oda artik.

Son düzenleme:
jasondanovan niye harfleri bi küçük bi büyük yapıyorsun okurken bile yoruldum !!!

bilgisayar beyaz eşya vb. cihazların içinden küçük kağıt paketler koyuyorlar onlar pas önleyicidir onlardan bir kaç tane bulursan paslanan bölgelerin yakınlarına onlardan yapıştır derim pasa kesin çözüm olmasa bile geciktireceğini tahmin ediyorum

JASONDANOVAN

Neye of layıp pufluyorsun ne mutlu sanaki işin var.Birde işinin olmadığını düşünde haline şükret. İzmir nekadar yerki Ankarada olduğuna üzülüyorsun.:confused: Seneler geçmiş fakat sanki dünden bahsediyorsun.Sıla özlemin artık baskın çıkmamalı Cumartesi gel pazar akşamı dön. Belkide uygulamasını yapıyorsundur. Birde bu var... Doğduğun yer değil doyduğun yer önemli. ALLAH kolaylık versin.;)

Geri