% 200 zam ! yazık,günah,ayıp !

eğer bi vatandaş olarak benim bu parada hakkım varsa haram olsun..

yetmez ki oda :) %900 lazım anca yeter

Ya Ama hükümete şimdi hak verdim delikanlı adamlarmış maşalarına itibar ediyorlar ;););)

Kişi başına düşen milli gelirin artması için 3 püf noktası daha var,

Dolar kurunu düşür,
Nüfus sayısını önceki sayımdan 2-3 milyon az göster,
gelir hesaplama yöntemini değiştir...

Durmak yok, yola devam. Adamlar işlerini biliyolar. Önce uyutuyolar sonra da, tavuk baygınken ;)

Bence normal.. YÖK başkanının altında yer alan rektörler aylık 40-120 bin lira arasında para alıyorlarmış diye çıkmıştı haberlerde. Kalfa ustadan fazla para alır mı? Tabiki hayır. Ya rektörlerin maaşı azaltılmalı, ya da bu zam haklı bir zam.

Bence normal.. YÖK başkanının altında yer alan rektörler aylık 40-120 bin lira arasında para alıyorlarmış diye çıkmıştı haberlerde. Kalfa ustadan fazla para alır mı? Tabiki hayır. Ya rektörlerin maaşı azaltılmalı, ya da bu zam haklı bir zam.

120 bin liramı

tamam hedefi belirledim rektör olcam!..

bundan sonra bana rektör deseniz bile tamamdır havadan 2000 ytl atar bana hükümet bu elemana rektör diyorlar diye!..

rektör maden!.. :pon: :pon: :pon:

bu kukla için az yaw:)

Yaptiginiz elestirinin haksiz oldugunu dusunuyorum. Egitim konusu, Turkiye'nin en onemli konusudur. Bugun 10.000$ para bircok sirkette herhangi bir Topmanager 'e odenen maas icin bile siradan bir rakamdir. Sonuc olarak yuksekegitim gibi cok onemli bir mevkinin patronuna bu paranin verilmesi bence cok normaldir. Problem o mevkilere verilen maaslarda,imkanlarda degil, o mevkilere oturttugumuz kisilerin, o mevkiyi hakedip etmeyen kisiler oldugudur ki, eger bu secimdede bir hata varsa bundan onlari secen halk sorumludur.

Bu şahıstan önceki başkana zam vermemek için herşey yapıldı. Bu şahıstan önceki başkan makam otosunun değiştirilmesini ve tehdit aldığı için koruma sayısının artırılmasını istedi, reddedildi. Ama aynı talebi bu başkan dile getirince başbakan emriyle 600Bin dolarlık zırhlı mercedes kendisine tahsis edildi. Yani bu makama hakkaniyetli davranılmadı..

Mesele sunulan imkan değil , çünkü sunulan şey imkan değil rüşvettir. Zaten verilen bu para hükümet tarafından karar alınarak lutfedilmemiş, aksine başkanın kendisi emeğinin karşılığı olarak maaşına %200 zam yapılmasını uygun görmüş ve istemiştir. kanunen bundan fazlasını istemesine olanak olmadığı için yeni bir kanuni düzenlemeye kadar bu kadarcık bir meblağ ile yetinmeye çalışacaktır. ALLAH YARDIMCISI OLSUN, HAYAT ZOR..

Geri