% 200 zam ! yazık,günah,ayıp !

yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar , adam hakkını istiyor..

tetikçilik yapmak kolaymı??

arkadaslar bu kadar önemli değil bence adamcağız ne yapsın
o kadar şeyi göze alıyor o kadar salak duruma düşüyor maliye bakanının hakkındaki konuşmalarını açık kalan mikrofonlardan duyduk. bu kadar onursuzluğa bu para az bile ruhunu şeytana satmanın bedeli bu kadar olmamalı daha fazla versinler bence....

arkadaslar bu kadar önemli değil bence adamcağız ne yapsın
o kadar şeyi göze alıyor o kadar salak duruma düşüyor maliye bakanının hakkındaki konuşmalarını açık kalan mikrofonlardan duyduk. bu kadar onursuzluğa bu para az bile ruhunu şeytana satmanın bedeli bu kadar olmamalı daha fazla versinler bence....

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

unakıtan resmen : yiyyosa yapmasın demiş ya!.. çok güldüm!..

hauhauaauhauhauh!.. :D:kop:

bu Fatih Terim işine yanlış bakmayalım arkadaşlar sonuçta adamın yaptığı işin denk olanlarına bi bakın!.. adamlar milyonlarca dolar alıyor Fatih hoca olmasada yabancı biri olsa kimsenin sesi çıkmaz bu konu bence gayet normal! bi bakın bakalım scolari ne kadar alıyordu 2 yıl önce!..

tamam işte, ona buna bakma. 200 değil 500.000 dolar alsın aylık. ters bir mantık. yabancıya çıkmaz tabi kimsenin sesi çünkü adam orada o parayı alırken çağıyorsun sen adamı. o zaman o şartı sağlayacaksın. amerikada bir doktor şu kadar alıyor, bizde o kadar alalım, amerikada bir veteriner şu kadar alıyor bize de onu verin mi diyelim şimdi devlete ???? hahahaha diye bir cevap gelir. burası türkiye.

tamam işte, ona buna bakma. 200 değil 500.000 dolar alsın aylık. ters bir mantık. yabancıya çıkmaz tabi kimsenin sesi çünkü adam orada o parayı alırken çağıyorsun sen adamı. o zaman o şartı sağlayacaksın. amerikada bir doktor şu kadar alıyor, bizde o kadar alalım, amerikada bir veteriner şu kadar alıyor bize de onu verin mi diyelim şimdi devlete ???? hahahaha diye bir cevap gelir. burası türkiye.

iyi o zaman şöle yapalım tayyip milli takımın başına geçsin dungayıda alıp yök başkanı yapalım :D

15000 ytl yi bir emekli 2 yılda almıyor ! tabii maaşları düşürülürse bu süre uzar da!

Öğretmenlerin bin liralık maaşına çok diyen bir bir bakan buna nasıl izin verecek anlamıyorum. Açıkcası bunu bana kimsede anlatamaz.

Kişi başına düşen milli gelir neden yüksek çıkıyor diye düşünüyordum.
üst makamlara baktığımızda ortalamayı TAVAN yaptırmak için ellerinden geleni yaptıklarını görüyoruz...

TÜRK MİLLETİ'ne müstahak.
bize koymaz,

Gerçekten BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ için "bu paraların yanında"! 3 kuruşa işini yapan insanların yerine çooooook SONRADAN MİLYARDERLER geldi son 5-6 senede....

Ama ülkemiz iyi yolda, merak etmeyin, daha kişi başına düşen milli gelir artacak :)

Kişi başına düşen milli gelir neden yüksek çıkıyor diye düşünüyordum.

ya walla benimde hep aklımdaydı ama sebep bulamıyodum! hiç böyle düşünmemiştim!... jehehehehe :kop:

durmaaak yook yola devaaam:(

Geri