1.7 Dti Su Eksiltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alper abi çok geçmiş olsun arabanın başına gelmeyen kalkmamış yetkili servis deneme yanılma yoluyla arızaya teşhiş koymuş bi yandan onlarada hak vermek lazım ama suçlular... sen haklısın da bence aracı güvendiğiniz özel servise götürseniz daha iyi olur .... saygılar...

Özkan ZAten Site Üyelerinden Yalçın Abiye Götürüyorum Ben NOrmalde Fakat İş Yogunlugu Nedeniyle Ve Yetkili serviste Yapılan işlemler sonrasında çıkan Bir Arıza Oldugu için Yetkliye Götürmek Zorunda Kaldım.Bida Çok Büyük Bişey Olmazsa Zaten Götürmem

anladım abi... tekrardan geçmiş olsun..

abi dikkat edin valla conta yakar :S

Maceram Bitmedi Araba Hala Su Eksiltiyor.Devredaim Değişti.Ondan sonra Hala Su Eksiltmeye Devam Ediyordu.Tekrar Servise Gittim Tekrar Su kabına İşaret Koydular.Sıcak soguk Motor için Su SEviyesi Seviye tamamlandı.3 gün Sonra gene Eksildi Tabi Su.Su kabının Üzerinde İz Gördüler Su Akmış.Dedilerki Su kAbından.Gittik Onuda DEğiştirdik Gene Su Eksiltmesi.Geçmedi.500 Ytl PAra Harcadım Servise Problemi Çözsün Diye.Devridaim Pompasında Hİç Problem yoktu Bi anda Ondada Problem Çıkmasıda İlginç.Ne Yapacagımı Bİlmiyorum Hava Basıp Duruyolar MOtora Gönderiyolar Bilmiyorum Ne olcak.SAtacam En SOnunda O olcak.:mad::mad::mad:

Son düzenleme:
benim araci gecen tech2 ye bagladilar yetkili serviste kapagi takmayi unutuslar ugradim istemek icin o kadar onemli degil kapak diyorlar

Onu Diyeni Hemen Servis Müdürüne Şikayet Edeceksin Olacak Bitecek.Sonuçta Sen ona Sormamışsın Kapak önemlimidir diye.

Evet 1 senenin sonunda Kapagı Açtırdım.contada kaçak oldugunu görüp değiştirip motoru topladık.fakat tekrardan su eksiltti.tekrardan söküldü motor.Arızayı bulduk üst kapakta enjektörlerin içlerine girdikleri yuvalar çürümüş.bu sebebden dolayı silindire su doluyordu.onu hallettik topladık motoru.sanırım üst kapaktada problem var.şuan Test Aşamaşındayız.
foto358medium.jpg

foto351medium.jpg

bunlar nasıl bu hale gelmiş abi bilelimde önlemimizi alalım

Geri