1.4 TSI 140 hp Golf aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Capt.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi hayırlı olsun nasıl kıydın dizel arabana yaa :) ama dikkat et abi arkadaşım sıfır aldı arabayı motor yaptırdı arabaya garantiden sonra.. bi sorun war onlarda..

Hayırlı Uğurlu Olsun En Kısa Zamanda Resımlerını Görmek İsteriz.

hayırlı olsun vw bi başka her zaman benm gözmümde hem de golf geçen bi forumda sormuşlar golf ü neden bu kadar gözümüzde büyütüyoruz diye işte cevap ortada

Hayırlı Olsun. (:

abi hayırlı olsun nasıl kıydın dizel arabana yaa :) ama dikkat et abi arkadaşım sıfır aldı arabayı motor yaptırdı arabaya garantiden sonra.. bi sorun war onlarda..

Görkemcin nasılsın ya, uzun zaman oldu. Astra sedanımda esaslı arabaydı ama bu farklı:)

teşekkür ederim arkadaşlar.

Saolasın Fatihcim. Bu arabayı hala insanoğlunun yaptığına inanmakta zorluk çekiyorum. Çok farklı:)
Öncelikle hayırlı olsun. Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin. Kurduğun bu cümleden sonra aracı bende çok merak ettim.

Öncelikle hayırlı olsun. Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin. Kurduğun bu cümleden sonra aracı bende çok merak ettim.

İyi dileklerin için çok teşekkürler Salim Bey, iç mekanda standart golf kalitesi, konforu ve kullanışlılığı var. Ama asıl olay tsi motoru. kuzu postuna bürünmüş bir kurt gibi. sakin sürüşte 1.6 benzinliyle ortalama bir dizel arasında ekonomi verebilerken, gaza dokunduğunda adamı koltuğa yapıştırıyor. kullanan arkadaşlar hep överlerdi ama bu kadarını beklemiyordum.

Atilla Kaptan hayırlı olsun, güle güle kullan :)

tatildeydim yeni gördüm konuyu :good:

Geri