1.3 cdti 2004 corsa sağ aks keçesi

tayfunozkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
keçeden yağ kaçağı tespit ettim. bu keçenin değişimi için şanzuman mı inmesi lazım. kaçan yağ motorun mu şanzumanınmı acaba. şanzuman kapağını sökmek için motor kulakları ve aksamının sökülmesi gerektiği doğru mu. yağ keçesi değişim maliyeti parça +işçilik ne kadar tutar. saygılar

keçeden kacan yag sanzumanın degıl motorun yagıdır , benımde astranın kecelerının tekınden ufak bır sızıntı var aldıgımdan berı ama sıkıntı yaratmadı bana sımdıye kadar..bakalım bılen arkadaslar varsa bende fıyat ögrenmıs olurum..

arkadaşlar cvp yok mu,

servise gitmeden önce sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum. yorum yok mu

Selam bende 06 Corsa 1,3 dizel aynı sorundan muzdariptim.Özel serviste 400 tl maliyetle hallettiler.Yağın fazla konulmasından kaynaklanan bir sorun keçe değişiminde motor iniyo o yüzden işçilik maliyeti fazla..İyi günler

Aks keçesi aksın difransiyele girdiği kısımında bulunan bir parça değil mi?
Ordan akan yağ şanzıman yağı olması gerek.
Motor yağından Biraz daha keskin bir kokuya sahiptir, rengi sıfır yağ gibidir.
O keçe değişirken şanzıman inmesine gerek yok. sadece aks çıkarılıp içindeki keçe yenilenecek diye biliyorum. En azından C2'de böyleydi (1.6 benzinli)

C2 varken değiştirmiştim, servis 120TL +kdv istemişti
Özelde 20tl keçeye verdim, ustayla beraber taktık.

bende yaptırdım. şanzuman inmiyor. akan yağ şanzuman yağı. keçenin fiyatı yetkili serviste 16tl. özel servise ise işçilik 40tl verdim. birde aks keçesi sökülürken oradan yağ akıyor. bununda işlemler esnasında tamamlanması lazım.

Geri