0 Araç için yardım lütfen....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polo yakışır o zaman kardeşimize ;)

serkan 1.2 corsadan memnun musun peki?

sen kendine alıyor olsan corsayımı 207 yimi alırdın? sanmıyorum 207 alacağını. karoseri bariz daha iyi opelin. benim bildiğim 1.2 corsa 1.4 207 motorundan hem daha güçlü hem daha az tüketiyor. 207 nin ne üstünlüğü var corsaya?? donanımda da bir fark yok gibi. ben olsam 3 saniyeden fazla düşünmem direkt corsa alırım. ne alırsa alsın hayırlısı olsun, güle güle binsin.

sen kendine alıyor olsan corsayımı 207 yimi alırdın? sanmıyorum 207 alacağını. karoseri bariz daha iyi opelin. benim bildiğim 1.2 corsa 1.4 207 motorundan hem daha güçlü hem daha az tüketiyor. 207 nin ne üstünlüğü var corsaya?? donanımda da bir fark yok gibi. ben olsam 3 saniyeden fazla düşünmem direkt corsa alırım. ne alırsa alsın hayırlısı olsun, güle güle binsin.

kendime alıyor olsam biraz daha para ekleyim 1.4 corsa alırım ama alacağımıuz insanlar ekleyemiyoır napalım.. tork değerlerine baktım 1.2 corsa 1.4 75 hp 207 den daha iyi gibi... ama donanıum olarak 207 iyi iyice kararsız kaldım.

yorum için tşk edetim yinede..

serkan 1.2 corsadan memnun musun peki?

Gökhan ben 2.0 vectradan 1.2 corsaya geçtiğim için başlarda epeyce bi yadırgadım arabayı ama hem tork hemde hp olarak 1.2 corsa 1.4 207 den daha güçlü üstelik vergi avantajı da var sonuçta kullanıcak olan kişide bayan diyosun şehir içinde ve araba çok yüklü değilse şehirlerarası da performansı gayet iyi...

Opel sahibi olmama rağmen opelci değilim ve markacılığa da karşıyım. Ama küçük sınıf araçlar arasında Corsa bana hepsinden kaliteli geliyor (Polo dahil). 1.2 motor olmasına da aldırmamak lazım. Bence performansı diğerlerinden geri kalmaz. Vergi avantajı, 2. el pazarı açısından da ve hatta yakıt açısından da 3 araba arasında en mantıklısı gözüküyor.
Ben Corsa derim.

Gökhan Hayirli Olsun Ne Aldin ???

gökhan bence corsa 1.2 essentia ya 26 lira verene kadar, corsa 1.4 enjoy a 28 verip corsa alsınlar bence.polo çok sesli bildiğim kadarı ile.bence pejoya fln hiç bakma.corsa enjoy 1.4 bence en iyisi içlerinden

207 nin beyazı ve kırmızısı çok güzel ama ben corsayı tercih ederim poloyu listeye almam bile

madem bayan kullanıcak hangisi daha donanımlıysa o gazlicak hali yokya :D

Geri