Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 65 yanak takmıştım,195.65.15 yani.Konfor biraz artıyor,yol tutuşta bariz fark göremedim zira eski lastiklerle limitte gitmiyordum..Araba biraz yüksek duruyor,hoş görünmüyor bence,takmayın..Ben şahsen pişman olmuştum.
astra g aracımda yol bilgisayarı benzini tüketim olarak 6 litre gösterdiğinde lpg de 7.8-8 litre arası yakıyordu.yani lpg benzinden %30 a yakın fazla tüketiliyor.
Öncelikle hayırlısı olsun yanlışın neresinden dönseniz kardır :) süspansiyon serttir ama astra güzel arabadır,ben de 2003 astrayı satıp puntoya biniyorum.ama gönlüm hala astrada,yol tutuş performans güven,konfor..yok bunlar puntoda.
puntonunda hakkını yemeyelim ama astra bir başkaydı..
Triger değişimi,fren balataları veya güvenlikle ilgili diğer onarımlar harici ufak tefek işler için asla yetkili servise gitmeyin derim.Orjinal yedek parça kullanmakta ısrarlıysanız yetkili servisten parçayı alın,sanayide de iyi bir ustanız olsun bu arada..ona taktırın;)
Kendi iletimden alıntı yapmakta varmış kaderde :D demiştim o göğüs kaplama,airbagler patlamış diye..sakalımız yok ki sözümüz dinlensin :)
arkadaşa da geçmiş olsun..sorun bilindiğine göre bi şekilde çözülür artık..opellerde en büyük problem sorunun tespitidir genelde.bulunduktan sonra çok para da...
elbet bilen de bilmeyen de elinden geldiğince durumu vehametine nazaran bilgi verip bir yardımcı olmak istemiş..forum burası,akıl akıldan üstündür hesabı her fikir iyi niyete bakılarak değerlidir kanımca..
söz konusu araca gelecek olursak,ben arkadaşın airbagleri patlamış bir arca sahip...