Fethiye kalacak yer tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cetto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cetto

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ayın 23'ünde eşim ve çocuklarla Fethiye'ye gitmeyi planlıyoruz. İlk kez gideceğiz ve 3-5 gün kalmak düşüncemiz var. Bu süre zarfında kalabileceğimiz, yarım pansiyon ( gün içinde koyları gezmek niyetindeyiz o nedenle öğlen yemeği Allah nerede ne verdiyse ) , kesinlikle çok temiz, çocukların (biri 3 yaşında biri 8 aylık) sıkıntı yaşamayacağı, Ölüdeniz-Katrancı vb. koylara kolay erişebileceğimiz bir mevkide bir otel ya da pansiyon önerebilecek arkadaşımız var mı?

Bunun yanında "Şuralara git" tavsiyeleri ile birlikte "şuralardan veya şunlardan uzak dur" şeklinde uyarılara da açığım.

İlgi ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

gelin ben de kalın.. :D şaka bi yana araştırıp bi kaç yer söylerim.ben de çok iyi bilmiyorum açıkçası..

Kerim Hotel tavsiye ederim Çalış plajında.
Odyssey Resindence da oldukça iyidir oldukça yeni bir otel.
Mutlu Hotele bakabilirsiniz.
Fiyat sorunu yoksa Ölüdeniz'de Oyster kesinlikle tavsiye ederim.

Tavsiye etmeyeceğim iki otel vardı da isimleri aklıma gelmiyor şuan.

gelin ben de kalın.. :D şaka bi yana araştırıp bi kaç yer söylerim.ben de çok iyi bilmiyorum açıkçası..

Valla bak geliriz bir gece ansızın, çoluk çocuk :D

Fethiye gerçekten çok güzel.Tatil için doğru tercih. :) :good:

bizde tatil e istanbul a gelecez , varmı kalacak iyi bir yer:D

konu açılmış, bende fethiye yi düşünüyorum 6 sene önce çalış ta elitaş apart'ta kalmıştım denize 200m güzel ama ben herşey dahil yada yarım pansiyon istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

grand üçeli tavsıye ederım hem fıyat hem havuz hem yer olarak super bı yer ayrıca personelı ıyı ve yemeklerı cok guzel

fethiyeye gidersen otel bilmem ama gezilecek yerler; saklı kent,patara,ölüdeniz,dalyanı gezmeni tavsiye ederim :)

Geri