Astra J Temizlik Serüveni

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese tekrardan selamlar yine ben =)

sıra geldi evelki gün yaptığım yıkamaya.

13 nisanda yaptığım o güzelim yıkamanın ertesi günü biraderim çamura girince beynimden vurulmuşa döndüm :)

hafta tatilim çarşamba günü olduğundan 3 gün arabayı öyle çamurlu beklettim. çamurlu derken sol iki lastik çamurluydu öyle araç çamura saplanmış kalmış gibi bir durum yok ben abartıyorum birazcık ;)

Neyse çok uzatmadan kirlilerle başlıyorum:












kirli halin videosu

https://youtu.be/lR6e6jDONw8


o çamurlu lastikleri gördükçe içim acıdığı için ilk iş olarak tüm lastiklere ve davlumbazlara basınçlı makinemle daldım. ağır kiri attıktan sonra gerisi daha kolayladı haliyle.

en son aralık sonunda demirtozu ve balata tozu sökücü uyguladığım jantlarıma girişerek temizliğime başladım fakat hüsranla karşılaştım. dört aydır balata tozu temizliği yapmamama rağmen jantlardan balata tozu çıkmadı desem yeridir. Daha önce fren balatalarıma kızmıştım haklıda çıktım. Hadi onu geçtim elimde var yedi litre balata tozu sökücü ama jantlarda balata tozu yok. bu balata bi 3 yıl daha gitse hapı yuttuk :)

https://youtu.be/7xFJQhaJPvU

en son jantlardan balatatozu çıkarttığım uygulama :)

https://youtu.be/dJqIlTi9xqs


davlumbazlara UrTR MagiMix ile dalacaktım fakat pazar günü babam fx8e nin içinde sarı sarı karışımı görünce bu ne deyipte bahçeye boca etmiş güzelim karışımı o yüzden elimde MagiMix kalmamıştı bende bir abinin bana hediye olarak yollamış olduğu fulcron'u denemeye karar verdim. sağ davlumbazlarda çamur yok denecek kadar azdı ama biraderimin çamura daldığı sol tarafta eccük çamur mevcuttu onuda basınçlı yıkamayla indirdim sayılır. fulcron için çok ahım şahım bir performans gösterecek malzeme kalmamıştı ama yinede denemek için kendilerini kullandım.




jant ve davlumbazları bitirdikten sonra sıra geldi lastiklere. lastiklerde son zamanlarda kullanmaktan keyif aldığım lastik ürünü olan tosbaa amcanın jet black setiyle giriştim. lastik temizleyicisiyle lastikleri temizledikten sonra son bir kez daha basınçlı suyla jant + davlumbaz + lastiklere daldım ve işin bu kısmını bitirdim.


köpük kısmında daha önce 1:8 olarak falan sulandırdığım ama köpüğünden pek memnun kalmadığım polarblast'ı tekrardan denedim. 1:5 yani 100ml polar + 500ml su olarak kullandım ve bu sefer daha başarılı köpük elde ettim. aracın boyalı yüzeylerinde çamurdan ziyade toz olması nedeniyle temizleme konusunda pek yorum yapamayacağım ama polarblast'ın temizliğini beğenmeyen birkaç kişi tanıyorum :)

https://youtu.be/2bWoTHfjEaA


polarblast ile köpükledikten sonra sıra geldi iki kovalı yıkamaya. koch chemie nms ve üç adet eldiven ( ufs ile üst bölge, eski kullandığım ile alt bölge, çinden gelen dandik eldiven ile jantları eldivenledim ) yardımıyla yıkamamızı gerçekleştirdim. yeni aldığım ufs eldiveni denedim bu yıkamada. eldiven bana çok garip geldi sanki ıslanmış bir kedi tutuyormuşum gibi hissettim :)




Kurulama işlemini yine wizard ile yaptım. Havlu güzel ama şöyle bir olaya takıldım: bu twisted olan havlularda herkes değdiği yer anında kupkuru oluyor hiç su bırakmıyor diyorlar ama benim bu havluda değdiği yer çok hafiften nemli kalıyor ve bu nem yaklaşık 10sn içinde kayboluyor. garibime kaçtı...


cam temizliğinde bir tanıdıktan temin ettiğim 3d hd glass ürününü kullanıyorum son iki yıkamadır ve üründen fena memnun kaldım. s3 almamış olsaydım yüklü stok yapardım bu ürüne :)



https://youtu.be/CnZHSRpcxcs


bitiş görseli olarak elimde çok bir şey yok olanlarla idare ediverin gari...







 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese tekrardan merhaba,

bugünkü uygulamamız biraz yüzeysel bir temizlik olacak zira yarın hava yağmurlu gözüküyor. En son yaptığım yıkamadan sonra aracın üzeri toz olunca hem öyle durmasına içim elvermedi hemde Chemical Guys Honeydew şampuanı deneyesim geldi :)

Kirlilerle başlıyoruz;
















Jantlara Chemical Guys signature jant temizleyici uyguladım. Fırçayla falan uğraşmadan sıktım ve sonrasında basınçlı yıkama makinesiyle duruladım.
Bu ürünle ilgili video muhtelemen birkaç yıkama sonrasında gelir...



Bu arada kwazar şişeyi bayadır kullanmıyordum gerçekten büyük kolaylık yahu :)

Daha sonra aracımla katlettiğim böceklerden kalan kanıtları yoketmek için Cg böcek ve zift temizleyici ürününü kullandım. Açıkçası bu ürünü pek beğenmedim desem yeridir, hatta hiç beğenmedim bile diyebiliriz.
Parlatanadamlardan alırken oradaki arkadaşın 1e6 olarak sulandırırsan hiç sıkıntısız kullanırsın genelde sulandırmada herkes 1e6 kullanıyor demişti, ben 1e5 olarak sulandırıyorum fakat yinede vadettiğini karşılamıyor.
Böcek için evet işe yarıyor diyebilirim çünkü sıktıktan sonra böcekler sanki erimeye başladı :) ama zift konusunda ürün çok yetersiz.


Gelelim günün incelemesine. Honeydew ( kavun ) gerçekten adı gibi kavun kokuyor ama öyle böyle güzel bir koku değil tadına bakasım geldi o derece yani :)

Şampuanı 1e5 yani 100ml ürüne 500ml su olarak karıştırdım fakat köpük performansı beklediğimi karşılamadı, ya daha öncede birkaç kere bahsettiğim gibi benim mjjc köpük yapmayı beceremiyor...
Mjjc de sorun olduğundan eminim çünkü millet benim kullandığımdan daha az şampuanla çok daha yoğun ve kalıcı köpük alıyor.

Bu youtube da alfie detailing diye bir vatandaş var uzakdoğulu bilirsiniz belki. bu vatandaş 60ml ürün tepeleme su koydu ve benim 1e5 sulandırmamdan daha iyi köpük elde etti. herifin köpük aparatı sanırım autobrite illa banada aldıracaklar şu zıkkımı...
sadece yukarıda bahsettiğim kişi değil honeydew videosu paylaşan birçok kişi 60ml ürün kalanı tepeleme su olarak benimkinden çok daha kalın ve kalıcı köpük elde ettiler.

Neyse buyrun ürünün videosuna:
https://youtu.be/-8RgoIiiMQE

Aracı duruladıktan sonra wizard ile kuruladım. camlara 3d hd glass, plastik aksamlara 3d hd dress ürünü uyguladım. Lastiklere herhangi bir ürün uygulamadım çünkü geçen hafta uyguladığım tosbaa amca gayet iyi durumdaydı :)

Gelsin bitiş görselleri;
















Kendinize çok iyi bakın...
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese merhaba,

dünkü yıkamamı paylaşmak istedim. genel bir temizlik yaptığım için bu sefer video çekmedim, yeni ürün denedim ama inanın videoyla uğraşasım gelmedi :)
Çok fazla fotoğrafta çekmedim. Sadece kirliler ve temizler var :))

Kirlilerle başlıyoruz;

















Jantlara Cg Signature Jant temizleyici sıktım ama ben bu ürünü anlamadım. Jantlar gayet soğuk olmasına rağmen jantlara sıktıktan 20saniye sonra kuruyor ne alaka?
Kwazarla jantlara signature ateş edip sonra cg böcek ve zift temizleyiciyi aracın marşpiyellerine sıkarak etrafını dolandım. toplamda 20saniye sürdü tekrar ilk başladığım janta geldiğimde ürün kurumuştu...

Sonra Davlumbazlara Secho Fx2 aracılığıyla UrTR MagiMix fışfıkladım. İçinden çıkan yeşil ucu denedim bu sefer, yine çok seri tüketiyor içindeki ürünü :)
Hazır davlumbazlara girişmişken jantlardaki kuruyan signatureye inat bir tur MagiMix fışfıkladım ve hemen köpükledim aracı.

Benim köpük özürlüsü mjjc nin bu seferki konuğu Flowey ev13 oldu. Yine 1e5 rün kullandım ( mjjc nin içinde bir önceki yıkamadan kalan 150ml kadar honey vardı yine 1e5 sulandırılmış olarak ).
Seri şekilde toplamda aracın etrafını 3 tur falan dönerek karışımlı şampuanı bitirdim ve Valet Pro mavi kıllı fırçayla birazcık detaylara giriştim.

Çift kova yıkamasını Koch Nms ile yaptım. Çok güzel kokuyor bu meret :) yıkarken de eccük hidrofibiklik kazandırıyor galiba araca. Eldivenle ürünü araca uygularken bile şampuanlı su hemen yuvarlak yuvarlak dağılıveriyor...

Aracı duruladıktan sonra kurulamasını yine Wizard ile yaptım.

Camlara UrTR Glass karışımıyla temizledim ve operasyonu seri şekilde tamamladım...


Gelelim temizlere;
















Saygılar, Sevgiler
 

sefat

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Katılım
16 May 2019
Mesajlar
19
Tepki puanı
5
Puanları
3
Yaş
35
Siteyi ziyaret et
Maşallah Allah nazardan saklasın
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese selam, bir yıkamada daha birlikteyiz. Havalar ısındığından ve bu aralar işler biraz yoğunlaştığından her yıkamada yeni ürün denemesi yapmak / videosunu hazırlayıp konuya yazmak mümkün olmuyor.

Bu haftaki yıkamada denemesini yapıp videosunu çektiğim ürünler ( eminim bir çoğunuz daha önceden bu ürünleri denemiştir :) ) Chemical Guys Signature Jant Temizleyici ve Flowey Ev13 köpük şampuanı.

Yeni köpük aparatı alana kadar elimdeki güzel köpük şampuanlarını heba etmemeye karar verdim çünkü malum benim mjjc ( Bazen Karcher Pro Hd 600 makinemden de şüpheleniyorum :) )köpük yapma özürlü.

Neyse konuyu çok uzatmamak adına lafı kısa kesiyorum ve kirlilerle başlıyorum;
























Her zamanki gibi yıkamaya jantlardan başlıyorum. Baştada bahsettiğim gibi Chemical Guys ile jantlara giriştim. ürünün videosunu çekmeden daha önce iki kere ürünü kullandım ve iki yıkamadada ürün yaklaşık 15sn de kurumaya başlamıştı. Araç yol yapmamıştı yani jantlar, diskler vs soğuktu fakat ne yazıkki kapalı alanım olmadığından aracımı güneşin altında yıkamak zorunda kalıyorum genellikle ( videoda belli oluyor zaten, daha yıkamanın başında jantı temizlerken terledim :) ).
Ürüne gelecek olursak hızlı kuruması haricinde ben ürünü beğendim ki belkide bu kuruma olayı benden kaynaklı bir sorundur. Forumdan [MENTION=61972]Nuri[/MENTION]ksarı abinin dediği üzere ürünü 1e4 olarak sulandırdım ve öyle kullandım belkide sorun sulandırma oranından kaynaklanıyordur. ürünü sulandırdıktan sonra bildiğin camsil gibi kokuyor ve rengide birebir camsil rengi :)
Daha önce denemesini yaptığım Autobrite jant temizleyicisinin yoğun kıvamlı olduğunu göz önüne alırsak Chemical Guys bildiğiniz su gibi. jantları cg ile temizledikten sonra 3d wash&wax şampuanla hazırladığım suyla ve ww fırçalarla içlere giriştim. Ön yüzeyde yine yardımıma valet pro mavi kıllı yetişti.

Buyrun ürünün videosu:

https://youtu.be/in3rx2RAM38

Jantlardan sonra lastiklere giriştim. Son zamanlardaki favori lastik ürünüm olan tosbaa amcanın setiyle daldım yine. bu setle ilgili şöyle bir şikayetim olacak: ben ürünün süngerini çok beğendiğim için iki kutu almıştım fakat ürünün süngeri parçalanmaya başladı. yetkililere sesleniyorum: parçalanmayan sünger istiyoruz :)
merak edenler varsa Youtube kanalımda setin videosu mevcut ;)


Lastiklerden sonra davlumbazlara giriştim. Davlumbazlarda kullandığım UrTR MagiMix ürününü iyice sevmeye başladım. Her ne kadar aracımın davlumbazlarında halı gibi bir malzeme olsa da ( sanırım yalıtım olsun diye yapmışlar ) temizlerken bu karışım işimi çok kolaylaştırıyor. Fırçaya gerek kalmadan sıkıp basınçlı yıkamayla dalsam bile tertemiz. Bu arada davlumbazların kürlü fotoğraflarını çekmiştim ama temizledikten sonra çekmek aklıma gelmemiş :)


Davlumbazlardan sonra sırada köpürtüklü yıkama mevcut. yukarıda bahsettiğim gibi kullandığım ürün flowey ev13 ph dengeli ön yıkama köpüğüydü. ürünü 1e5 olarak sulandıracakken yanlışlıkla ( yanlışlıkla nasıl az sulandırıyorsun diye soracak olan varsa diye açıklayayım videoda 1e5 sulandırdım dedikten sonra bir anda gözümün önüne ev13 karışımını hazırladıktan sonra mjjc nin ölçeğinde toplam 500ml ürün olduğunu gördüğüm an geldi. Dejavu gibi bir şey oldu herhalde :) ) 1e4 sulandırıp bırakmışım. bu yüzden köpük biraz işe yarar kıvamdaydı. normalde daha önce 1e5 olarak sulandırdığımda yine su gibiydi.
millet 1e7 falan sulandırmayla bile traş köpüğü gibi köpük elde ederken ben anca 1e4 te işe yarar gibi bir köpük elde ettim ki traş köpüğüne yaklaşamadık bile. Ha bu arada kimin söylediğini hatırlamıyorum fakat birisi bağlantı noktalarından hava alıyordur benimde başıma gelmişti söktüm yeniden teflonladım traş köpüğü elde ettim demişti. son iki yıkamada bu aklıma geliyor ve tahminimce hava alan yere bant atıyorum. Galiba köpükte biraz düzelme oldu :)

Buradan çinlilere sesleniyorum: yapacağınız mjjc nin pirinç dökümüne tüküreyim :) içindeki filtreyi sökeyim derken sözde pirinç dökümün bir parçası kırıldı. neyseki can alıcı bir yer değil ;)

Buyrun ev13 ün videosu:

https://youtu.be/VD9bsrJAEE8

Çift kovalı yıkamada bir yıkamada koch nms bir yıkamada zymöl şampuan kullanıyorum. bu hafta sıra nms deydi ve kendisini yine severek kullandım. Keratanın kokusu çok güzel ve daha yıkarken sanki hidrofobiklik kazandırıyor, değdiği yerlerde şampuanlı su durmuyor direk kayıp gidiyor :)

Kurulamayı yine Wizard ile yaptım. kapı çıtaları ve tamponlarda [MENTION=61972]Nuri[/MENTION]ksarı abiden aldığım mavi ( markasını bilmediğimden belirtemiyorum :) ) havluyla giriştim.

Camlarda bu hafta yine UrTR MagiGlass ve Zwipes cam bezi ( bez demek içimden gelmiyor bildiğin yorgan kadar bir şey ) ile giriştim.

Plastik parçalarda Hd Dress, Lastik parlatıcı olarak yukarıda belirttiğim gibi tosbaa amca kullandım.


Gelsin bitiş görüntüleri;























Ha bir de yakın zamanda ingiltereye gidecek olan, ingiltereden tanıdığı/akrabası vs gelecek olan varsa dört gözle mesajınızı bekliyorum :)


Bu arada youtube kanalıma abone olursanız sevinirim :)

Saygılarımla...
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Herkese tekrardan selam,

Uzun bir aradan sonra konuya bir güncelleme yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum :)

İzin günümü tamamen detaya harcamak istemememden dolayı sadece dış detay yapabildim ama bu bile belimi büktü :)

Kullanmayı planlayıp yanımda getirdiğim ürünlerin görseliyle başlamak istedim.

Sırasıyla sağdan sola: Sonax Flugrostbilmemne demirtozu ve balatatozu temizleyici, Cg Signature jant temizleyici, Turtle wax jet black lastik temizleyici, Cg böcek ve zift temizleyici, Flowey ev13 ( yeni seri mjjc köpük aparatıyla birlikte ), 3d eraser, 3d Hd glass, Autofinesse spritz, Turtle wax jet black lastik parlatıcı, 3d Hd dress plastik parlatıcı, Koch pw ( eski seri mjjc köpük aparatıyla birlikte )

nK2BRe.jpg



Öncelikle her zamanki gibi kirlilerden başlıyoruz.

nKUOWM.jpg


nKWEHh.jpg


nK2itR.jpg


nK2pON.jpg


nKUNXy.jpg


nKUXPh.jpg


nKUcan.jpg


nKUsuo.jpg


nKUlJc.jpg


nKUFee.jpg


nKUtcR.jpg


nKUepQ.jpg


nKUbHP.jpg


nKWP3y.jpg


nKWokM.jpg


nK2kr6.jpg


nK2yIj.jpg




Uygulamaya her zamanki gibi jant detayından başlıyorum.

Daha önceki gönderileri takip edenler hatırlayacaktır, eskiden çok güzel balatatozu çıkıyordu ama sonradan balataları değiştirince balatatozuna hasret kalmıştım. Bu durumu hep balatalara bağlamıştım ama içimde "acaba fb umduğum kadar güzel balatatozu temizleme performansına sahip olmadığı için jantlardan doğru düzgün balatatozu çıkmıyor olabilir mi?" şüphesi hep vardı. Bu şüpheden kurtulmak için almanyadan gelen sonax demirtozu sökücüyle daldım jantlara. Sonuç benim açımdan ne yazıkki hüsran oldu çünkü Sonaxta balatatozu çıkartamamıştı. Olmayan balatatozunu nasıl çıkartabilir ki? Umut fakirin ekmeği misali hem Koch fb ye çamur atıyordum.

Eskiden yapmış olduğum Sonax balatatozu ve demirtozu sökücü uygulamasının videosunu arada açıp hüzünlü bir şekilde izliyorum.

https://youtu.be/dJqIlTi9xqs


Buradada Fb sonrası jantların durumu

nK2jms.jpg


nK2DUP.jpg




Görüldüğü gibi pek bi numara çıkmadı jantlardan.

Balatatozu temizleyici uygulamasından sonra Lastiklere Turtlewax setten çıkan lastik temizleyici uyguladım. Bu ürünü gerçekten çok sevdim ama sarfiyatı biraz yüksek gibi geldi bana. Setten çıkan lastik parlatıcının daha neredeyse 1/3lük kısmı duruyor ama lastik temizleyici bitti :)

Lastik temizleyici ürünün videosunuda atayım. Belki merak edenler çıkabilir.

https://youtu.be/T_n4JNEqi1Y

Lastik temizleyici üründen sonra lastiklerin durumu

nK2Il1.jpg




Sıra geldi asıl jant temizleyici ürünümüz olan Cg signatureye. Bu ürün kapı gıcırtısında oynamaya başlayan romenler gibi fırça deyince köpür köpür oluyor bu huyunu çok seviyorum.

Buyrun daha önce çektiğim Cg Signature videosunu atayım. Belki merak edenler çıkabilir.

https://youtu.be/in3rx2RAM38

nK2aNf.jpg


Lastikler ve jantlar bittikten sonra basınçlı yıkamayla duruladım ve boyalı yüzeylere geçtim.



İlk olarak birkaç böcek cesedini ve sürücü kapımıza eserini bırakmış olan kuşun eserini ortadan kaldırmakla başlıyoruz.

Daha sonrasında secho fx8e ile UrTR MagiMix ürününü ön yıkama için aracın kirli bölgelerinin tamamına fışlatıyorum.

https://youtu.be/FkwMUtXimJ0

https://youtu.be/AVPEUavJJiU

https://youtu.be/aa1V7iQwNJI

Bu uygulamada sizler için yeni bir ürün denedim. Yeni dediğime bakmayın MJJC firmasının köpük aparatını zaten yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyordum ama sağolsun firma yetkilileri yeni seri ürünlerini test etmem için ücretsiz olarak tarafıma gönderdiler. :)
Aletin en beğendiğim yönü kafasının 360derece dönebiliyor olması ve bence bu çok ama çok güzel bir özellik. Bu özelliği şimdiye kadar sadece MTM firmasının pf22 model ürününde görmüştüm. Sağolsun çinli gardaşlarımız bizi hemen bu güzelliğe kavuşturdular.
Kısaca yeni seri MJJC yi anlatacak olursam eskisine göre çok daha pratik ve çok daha fonksiyonel. Mesela eskisinde "orifice" denilen küçük nozulu değiştirmek için anahtar falan lazımken şimdi anahtarsız şekilde başlığı dağıtabiliyorsunuz. Aynı şekilde filtreye ulaşmakta çok kolay. Eski seri mjjc ile yeni seri mjjc kıyaslama videosunu yakında çekmiş olurum.

Buyrun kısa bir yeni seri mjjc videosu

https://youtu.be/Yi3R6cub_fA

Sıra geldi en sevdiğim kısım olan ön yıkama köpüğüne. Forumda ortak alım konusu olan Flowey ev13 tercih ettim. ön yıkamada kullandığım MagiMix kirleri ve tozları genel olarak akıttığı için ev13e pek bir iş kalmamıştı.
kısa bir ipucu: trafik filmi ve çok fazla, kirli/çamurlu araçta ev13 etkisiz kalabilir. ev13 tam bir yazlık uygulama için köpük şampuanı diyebilirim.

Buyrun ev13 videosu

https://youtu.be/VD9bsrJAEE8


Ev13 yüzeyde kurumadan ufak ufak detaylara giriştim.

nK2ohp.jpg


nKl8UA.jpg


nKlld1.jpg


Görüldüğü üzere köpük olarak yeterli bir performansa sahip.

nKl3jH.jpg



Aracı duruladıktan sonra 3d eraser ürününü denedim. Bu ürün hakkında detaylı bir video yakın zamanda gelecek. Ürünün performansını çok beğendim.

Kısa bir öncesi/sonrası yapmış olayım.

nKl2sj.jpg


nKlDUp.jpg




Çift kova yıkamasında Zymöl autowash ürününü kullandım. Kokusu aşırı cezbedici, birgün şişeyi kafaya dikeceğim ya hadi hayırlısı :)
Bu ürüne nasıl bir inceleme videosu çekerim bilemedim. Lütfen bu konuda bana akıl verin :)

Aracın kurulamasını yapmadan eski mjjc köpük aparatına hazırladığım Koch pw ürününü uyguladım. bu ürünü ikinci kere uygulayışım ve aracımı ikinci kere bu kadar parlak görüşüm :)
Köpük aparatının içine tahminen 12ml koch pw ve tepeleme su olacak şekilde bir karışım koyuyorum.

Buyrun Koch pw uygulama videosu

https://youtu.be/xLFBdGSGuZA

Pw uygulamasından sonra aracımı wizard ile kuruladım. Kereta ufak ama iş görüyor. Sanki önemli olan boyutu değil işlevi dermişcesine aracı kolayca kuruluyor :)


Yavaş yavaş bitiriyoruz bu uygulamayıda.
Camlara 3d glass ürününü uyguladım. İlk defa sadece cama özel olarak bu ürünü kullanmıştım. Ürün hiç hav bırakmıyor, kalan artıkları hemen uçup gidiyor buda camları çok hızlı şekilde temizlemek demek :)

Buyrun 3d glass videosu

https://youtu.be/CnZHSRpcxcs

Son olarak lastiklere Turtlewax setin lastik parlatıcısını iki kat olarak uyguladım. Ürün işini çok güzel yapıyor ama şöyle bir dez acantajı var ürün janta sıçrarda anında silmezseniz hapı yuttunuz. Ürünü ilk aldığımda jantlara bulaştırmıştım ve belki 10saniye sonra sildim ama iş işten geçmişti. Hâlâ o izler duruyor :(

Buyrun Turtlewax set videosu

https://youtu.be/T_n4JNEqi1Y
 

UrTR

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Katılım
5 Mar 2018
Mesajlar
209
Tepki puanı
99
Puanları
28
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
Ve assolistimiz final görselleri;

nK3GJx.jpg


nK33Zo.jpg


nK3KaM.jpg


nK3BB0.jpg


nK3TSb.jpg


nK3lJU.jpg


nK30Zs.jpg


nK8P3c.jpg


nK8CQv.jpg


nK8rZ0.jpg


nK8hoA.jpg


nK8UNR.jpg


nK8Mr0.jpg


nK8blx.jpg


nKlVRH.jpg


nKlS6S.jpg


nKlitv.jpg


nKlBVx.jpg


nKlzvh.jpg



Aracımı park ettim, 2 haftadır bagajda dolaştırdığım Karcher wd4 ve Karcher sc3 ü bagajdan aldım, dışarıdaki pılımı pırtımı toplayıp eve kaçtım :)

Vaktinizi ve kotanızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

YouTube sitesinde kanalıma abone değilseniz lütfen kanala abone olmayı unutmayın. Videoları beğendiyseniz "bunu beğendim", beğenmediyseniz "bunu beğenmedim" e tıklamayı unutmayın. Ürünlerle ilgili eksik veya yanlış gördüğünüz bir nokta varsa yorumlarda belirtinki ona göre revize edeyim. Kanaldaki farklı videolara göz atmayı unutmayın :)
Kanal sizlerin sayesinde ufak ufak büyüyor ve bu beni çok motive ediyor. İlerleyen zamanlarda kanalda bazı çekilişler yapıp işinize yarayacağını umduğum ürünler vereceğim. Son olarak videoları ve kanalı sosyal medya hesaplarınızda paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılarımla...
 

hakan15yep

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Mar 2020
Mesajlar
2
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
27
Siteyi ziyaret et
opel astra aldıktan sonra en çok iç temizliğine önem vericem :D
 

enginturker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 May 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
30
Siteyi ziyaret et
çok güzel temizlemişsiniz ellerinize sağlık ben de bizim arabayı temizliycektim fikir edinmiş oldum :)
 
Üst