- Katılım
- 29 Eki 2007
- Mesajlar
- 6,899
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-
-Kalorifer işi aynen deidğin gibi abi 1-2-3 iptal, serviste soduğumda düğmeyi kast ederek 80 tl dedi parca değiştiririz demişti. Senin dediğin sistem daha iyiymiş, denenmiş
![]()
Eyvallah abi, vakit olunca el atayım, Malum şimdi klima-kalorifer gerekmiyorbir iki resim yardımcı olur sanırım. 80 tl bence çok. diot işinide iyi bir oto elektirikçi bilir. söküp götürebilirsin.
![]()
![]()
Tamam Barış teşekkürler.selamlar orjinal kalorifer rxitansı 25-30 tl arası. YAda diotun orayı kısa devre yapıyosun çalışıyor. 1 - 2 3 kademelwer bu rezitansa bağlı ancak 4 kademe ayrı devreden çalışlıyor. Eğer temizlemeyi gbaşaramazsan 30 dan fazla verme derim.
Ankara dan selamlar.
Ama çok zevkli oluyor.en son kovacaklar bizi.
Burağın dediklerine ek olarak rampa inerken v.s. Spor modunuda tavsiye ederim.Aynen, doğru düşünüyorsun.Karda falan, örneğin, rampa ineceksin, 1'e alırsın devrinde sapsağlam inersin. Aynen manuel. Ben şöyle özetleyim. Canın vites atmak istiyor. Debriyajsız vites atmanın keyfini sür demiş adamlar
1 - 2 - 3'te gazlarsın, mesela Vectra'da uzun şanzıman var. O yüzden 3.viteste son devrine kadar basarsan 160-170 görürsün. O da yetmiyorsa D'ye sallarsın(kendi 4'e alır) son hızına kadar rahat bi şekilde çıkarsın. 1-2-3'ten de sıkıldın. Canın değişik şeyler istiyor. Bu otomatiğin başka ne hünerleri var bu kadar mı dersen, tekrar D'ye alıp, kahveni içersin.
![]()
'99 Opel Astra CD A/T 1.6 vs '83 Mercedes 190 E 2.0 A/T
Sizce kim yürür? İkiside lpg'de, astra spor modunda..