ziebart ses yalıtı mı

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
şu ziebarttaki ses yalıtımı kanosunda ne diyorsunuz corsa d için diesel olduğundan biraz sesli çalışıyor yol seside var yaptırsam mı sitesinde 600 tl yazıyor
http://www.ziebart.com.tr/ic719/ilk-uygulama-fiyatlari.htm

Son düzenleme:
fiyat gercekten guzelmis :) ama guzel iscilikleri oldugunu duydum memnun kalacagini dusunuyorum...

valla önemli olan sesi azaltması %60 yazıyor yaptıran birinden yorum almak lazım forumda vardır inş.:)

valla önemli olan sesi azaltması %60 yazıyor yaptıran birinden yorum almak lazım forumda vardır inş.:)
ben geçen sene ziebartda değil ama neticede uygulama aynı ,aracın altına komple pütür attırdım içten dıştan,kapıları geçenlerde ziftli levha ile kapladım komple, sesde bahsettikleri kadar azalma falan olmadı %60 cok abartılı olmuş bence o zaman bu uygulamayı 3 kat yaptıralım hiç ses gelmesin demez mi insanlar eskisi gibi olmuyor ama aman aman da ses kesilmiyor, avantajı ne aracın altı cok uzun zaman paslanmaz,çürümez sırf bunu için bile değer yaptırmaya ...

ben daha çok motordan şikayetçiyim yani içeri gar gar sesi veriyor onu gidersek yeter :D

fiyatları çok fazla ben geçen sene sanayide sormuşdum maslak da.. öyle pazarlıkda yapmadım üstünde körü sormuşdum uygulamaya göre demişlerdi 250 tl ile en kralı 350 tl demişdi.. ama full koruma idi koltuk altı falanda vardı.. bunların fiyatları epey bir tuzlu geldi bana marka oldukları için herhalde.. bence biraz daha sor soruştur eğer uygunsa yaptır derim..

fiyatları çok fazla ben geçen sene sanayide sormuşdum maslak da.. öyle pazarlıkda yapmadım üstünde körü sormuşdum uygulamaya göre demişlerdi 250 tl ile en kralı 350 tl demişdi.. ama full koruma idi koltuk altı falanda vardı.. bunların fiyatları epey bir tuzlu geldi bana marka oldukları için herhalde.. bence biraz daha sor soruştur eğer uygunsa yaptır derim..
Hakan dediğin para bedava bahsettiğin şekilde bir yalıtıma, keşke daha önce haberimiz olsaydı.Mesela iyi bir pütürün adet fiyatı 16-20 TL arasıydı gecen sene kompresörle sıkılan cinsler ,yanılmıyorsam ben 10 kutu almıstım zor yetmıstı işçilik de boyacı arkadaşım yaptı para almadı ...

ben bir ara niyet ettim sanayideki tanıdığım bir kaç ustaya kim yapar dedim 2.kısımda bir ustaya git dediler gittim bir ondan fiyat aldım bir iki ustadan daha fiyat aldım sonra kıyamadım kapılar sökülücek koltuklar sökülücek falan şimdi ayar tutmaz sesler gelir falan titiz adamım zaten illet olurum sonra vazgeçdim..

ya banada çok geldi işte gerçi o fiyat sedan araba için ama corsa içinde olsa olsa 500 tl derler en az ama bagajdada yalıtım yapıyorlarmış duyduğuma göre

Geri