yüz felci oldum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jon@thaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun. Ben de 12 veya 13 yaşında, terli iken iki pencere arasında cereyanda kaldım ve ertesi gün yüz felci olmuştum. Benim yaşım küçük olduğu için doktor fizik tedavi önermedi ve ilaçlarla iyileşmiştim. Durumunu anlıyorum....Acil şifalar...

Son düzenleme:
teşşekürler...

Geçmiş olsun öncelikle. Geçici bişi eğer iyi tedavi olursaniz iz kalmaz
kortizon başlanmali ve tereddüt etmeden içmelisiniz. Ayrica masaj makinalari var piyasada 30 tl ye ucuz. Edinin derim.ve sinirsel arti soğuk havalarda açik cam yada yine soğuk havalarda duştan sonra dişari çikarsaniz olma riskiniz yüksek ama önce ve en yüksek sebeplerinden biri sinirsel olasi. Yani depresyon veya daha hafifleri gibi. Acil şifalar.muhakkak iyi bir hekime gidin.

çok geçmiş olsun umarın kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.bu gibi rahatsızlıklarda kafaya fazla takmamak gerekiyor stres yapıp iyileşmeyeceği kaygısına kapılmamak gerekiyor iyileşme süresi bakımından tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.Çok dikkatli olmak lazım.Özellikle araba kullnırken birde işyerinde açılan camlar tehlike yaratıyo.Aman dikkat.

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda saglıgına kavusursun bende sol camı cok acık gıdıyorumm kulagıma kupeolsunda kapatayımmmm bari..

çok teşşekkür ederim. aman dikkat arkadaşlar soğuklar başladı.

geçmiş olsun

tekrardan geçmiş olsun. üzerinden bayağı bir zaman geçti. son durum nasıl?

Geri