Yorumsuz!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erentat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aldığımız benzinin %70 i vergi otogaz ın ise %80 i.hal böyle olunca dünyada ekonomi olsun diye lpg taktıran tek millette biz oluyoruz adamlar bize kıcıyla gülüyodur tamam bu vergi eğer hizmet olarak bize dönse dicek bişey yok ama bu parala dağda askerimize mermi olarak geri dönüyor çünkü malum kişiler yine mecliste onlar aramızda..BÜYÜK İSKENDER İN DEDİĞİ GİBİ ONLARIN KİM OLDUĞU DEĞİL NEYİ ELE GEÇİRDİKLERİ ÖNEMLİ...ama biz oturup bu filmi izliyoruz ve hiç birimizin sesi dahi çıkmıyor çünkü bizler böyle eğitildik okulda askerde işte hep susmak ve hep bize mustahakdır demek oysa bizim atalarımız imkansızlıkların içinde yazdıkları destanlarla tanınır işte onların yüzde 1 i kadar yürekli olamadığımız için namussuzlar kadar yürekli olamadığımız için onların karşısında utanç duyuyorum yazıklar olsun bize...

Arkadaşların satırlarında güzel ifadeler mevcut ama ben şunu anlamakta zorluk çekiyorum. Neden kendi petrolümüzü çıkarmıyormuşuz. (Nedeni zaten malum, o nedenle o konuya hiç değinmeyeceğim.) Arkadaşlar şu noktada bir buluşalım hele. Dünyanın en pahalı benzinini ülkeyi kötü yöneten siyasiler yüzünden Türk halkı kullanıyor. Acaba bunun nedeni kendi petrolümüzü çıkarmadığımızdan mı kaynaklanıyor? İtalya'da, Fransa'da, Portekiz'de hatta komşumuz Yunanistan'da bizden daha mı fazla petrol çıkartılıyor? Topraklarında bir gram dahi petrol çıkmayan yerlerde bile benzin bizden daha ucuz değilmi? Biz gerçekleri görmeden hala benim partim senin partinden daha iyidir diye bayrak sallar durursak gün gelir o bayrağın sopasını bir yerimizde kırarlar. En zoruma giden benzinin litresi 1 $ dolar olduğunda acımasızca köpürenlerin şimdi yaptıkları zammı az bulup ta savunmaları. Ben böyle bir durumda ortaya çıkar kazın ayağı öyle değişmiş, hata yapmışım diye halkımdan ve eleştirdiklerimden özür dilerim.

Biz gerçekleri görmeden hala benim partim senin partinden daha iyidir diye bayrak sallar durursak gün gelir o bayrağın sopasını bir yerimizde kırarlar.

abi aynen bende bunu dile getirmek istemiştim. yazdıklarına katılmamak elde değil

giren giriyor zaten, milletinde keyfi yerinde. Koyun ağalar koyun az bile bizim gibi millete....

yedikleri b.....k ların açığını nası kapatabilirler arkadaşlar. Bi zam yaparlar, birine suikast düzenlenecek derler gündem yaparlar

şana kadılmamak mumkun degıl agzına şaglık !
Hep zam yapacakları şırada hemen gundemı degışdırıyolar .
E bızde öyle bır medya varkı kucakdan kucaga !

Geri