Yolda giderken stop etme astra cdti

ilker_bagdir@hotmail.com

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Tem 2013
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
YOlda giderken Stop Ediyor

Merhaba benim aracımdada aynı sorun mevcut internette pek tatmin edici cevaplar bulamadım.Sizin sorun ile aynı
Yolda giderken birden motor susuyor km gaz göstergeleri sıfırlanıyor sonrasında araçı durdurup 1-2 dk bekleyince araç açlışıyor ve yaklaşık 20 tane hata veriyor.
Sorun ile ilgili sanayiye gittim kimse kesin şundandır demiyor.Hepsi başka bir hata söylüyor.Kimi erg diyor Kimi yakıtta pislik vardır diyor kimi beyin değişmesi lazım diyor.
Bende ne yapıcağımı şaşırdım.
İş nedeni ile her gün gebeye gidip geliyorum Sabah hiç bir sıkıntı olmadı.
Dün akşam da baya bir gezdim arabayı zorladım yine olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Acaba arıza neden kaynaklanabilir?
 

derincece

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
62
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
yaa arkadaşlar 1 hafta içinde 2 kere yolda giderken stop etti araba.bir tanesinde 70-80 km hızla giderken önüüme araba kırdı derijaya bastım stop etti. diğeride şimdi dik bir rampadan araba full dolu viteste inerken durmak için debriyaja bastım gene stop etti.her ikisindede klima çalışıyordu.acaba egr denmi yoksa yakıt sistemindeki basınç valfindemi?yoksa başka bi sebepmi var?
Benzer bi durum benim basimada geldi. Bayağı da uğraştırdı. Ama o kadar basit bi sorunu yetkili servis neskar bile bulamadı. Neyse özetle şu: arabanın akuden çıkıp şaseye bağlanan şase tablosunun somunu düşmüş. Ben 80 100 ile giderken bi sarsıntıda teması kopuyor ve araç stop ediyordu. Üzücü kısmı aracı iki kere cekiciyle servise gönderdim. Birşey yok akudendir diyip gönderdiler.
 

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Eyl 2007
Mesajlar
2,940
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
Siteyi ziyaret et
arkadaşım geçmiş olsun. bugün aynı sıkıntı benim başımada geldi. senin araçta gösterge panelindeki ışıklarda gitti mi? bende ışıklarda gidip geliyor. bazen marş basıyor çalışıyor bazende tık yok. şaştım kaldım. 20 gündür araba aksiliklerden kurtulmuyor. ne yapmam lazım.

aracta ses sıstemı varmı ? aynısı benım basıma gledı ana caddede donerken arac yolun ortasında tamamen elektrk kestı kaldım ole ıktırdım kenarı akuyu sok tak yaptım duzeldı daha sonra daha yarım saat gecmeden yokus asagı ınerken aynısını yaptı kı cok tehlıkelı yolda ındım aku kutup basları oksıtlıydı yanmda zımpara alet cantası tasırm zımpara yaptım bırde ses sıtemının aku kablosunu söktum daha sonra kontrol ettgımde aku kablosu eskımıs erıme yapmıs ve bu yuzden aracın beyınıne komple elektrık kestıyormus kabloyu yenıledım bırdaha yapmadı oyle bı sorun
 
Üst