Yol Bilgisayari Takilabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:good: :good: :good: :good:
:good: :good: :good:

tam doğru vermiyor zaten para kazanılmak için yapılmış bir şey yanlızca yolda giderken seyrediyorsxun takılmaya gelince takılır tabi 2000 ytl civarı

çokmuş abi yani gerek yok diyorsunuz ozaman kalsın verdiğiniz bilgiler için tüm opelim net üyelerine teşekkür ederim:sorry: :sorry: :sorry:

Zaten forumda arama yaparsanız da, bu konu ile ilgili açılmış 3-4 başlıkda daha NET bilgiler edinebilirsiniz...

Gerek yok

Arkadaşım aynı araçtan bendede var. 2001 model elegance'larda yol bilgisayarı yok bunun yerine ccR600 ve 4'lü Cd changer var:rock .

Başlangıçta bende düşündüm keşke yol bilgisayarı olsaydı diye ama Araca önümüzdeki ay Lpg taktırıcam ve yol bilgisayarı hiç bir halta yaramayacak.
Eğer sende Lpg taktırmak gibi bi düşüncen varsa bu arayıştan vazgeç derim.

Ama illaki taktıracaksan Kayseride 1280 ytl istediler Odak otomativde.:hıh:

Arkadaşım aynı araçtan bendede var. 2001 model elegance'larda yol bilgisayarı yok bunun yerine ccR600 ve 4'lü Cd changer var:rock .

Başlangıçta bende düşündüm keşke yol bilgisayarı olsaydı diye ama Araca önümüzdeki ay Lpg taktırıcam ve yol bilgisayarı hiç bir halta yaramayacak.
Eğer sende Lpg taktırmak gibi bi düşüncen varsa bu arayıştan vazgeç derim.

Ama illaki taktıracaksan Kayseride 1280 ytl istediler Odak otomativde.:hıh:
abim sağolasın eline sağlık ozaman gerek yok vazgeçtim taktırmakdan sen lpg taktıracam demişsin araştırma yaptınmı ne marka düşünüyorun normalde yakıyı nasıl şehir içi şehir dışı bilgilendirirsen sevinirim

Tako kardeş arabam benzinde tam 297 kuruş/km yakıyo:mad: . Aynı model arabası olan arkadaşım lpg taktırdı 165-180 kuruş aralığında yakıyo:alkis: .

Lpg Marka olarak mutlaka BRC taktır derim. Lpg'li araç kullandığını anlaman imkansız. Kayserideki BRC yetkili servisi (yavuz oto) 1600 ytl + 10 taksit fiyat verdi.

Umarım bu biligiler senin için yeterlidir. Kolay gelsin

Tako kardeş arabam benzinde tam 297 kuruş/km yakıyo:mad: . Aynı model arabası olan arkadaşım lpg taktırdı 165-180 kuruş aralığında yakıyo:alkis: .

Lpg Marka olarak mutlaka BRC taktır derim. Lpg'li araç kullandığını anlaman imkansız. Kayserideki BRC yetkili servisi (yavuz oto) 1600 ytl + 10 taksit fiyat verdi.

Umarım bu biligiler senin için yeterlidir. Kolay gelsin

ABİM SAĞOLASIN VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN BENDE ÇORUMDA (AKEBE OTOGAZDA )SORDUM 1700 YTLE DEDİLER TAKSİT FALAN DEMEDİLER BENDE Bİ DÜŞÜNEYİM DEDİM YANİ SENİN ANLAYACAN PARA YOK BİDE RUHSATA İŞLETMESİ VAR 2000 YTLEYİ BULUR HERALDE:sorry: :sorry: :sorry:

ABİM SAĞOLASIN VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN BENDE ÇORUMDA (AKEBE OTOGAZDA )SORDUM 1700 YTLE DEDİLER TAKSİT FALAN DEMEDİLER BENDE Bİ DÜŞÜNEYİM DEDİM YANİ SENİN ANLAYACAN PARA YOK BİDE RUHSATA İŞLETMESİ VAR 2000 YTLEYİ BULUR HERALDE:sorry: :sorry: :sorry:
ben iki ay önce ankarada 1400 ytl ye taktırdım.
marka brc.. :good::good:
yolbilgisayarından vazgeçtiğin iyi olmuş.
zaten araçta gene motor ve lambalarla ilgili uyarı ikaz sensörleri var..
yani araçta bi arıza olduğu zaman gene ekranda bildiriyor.

Geri