yokuş sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 354270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

354270

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar benim vectra yokuş çıkarken çok zorlanıyor lpg var bir de klima açıkken çok zorlanıyor sağa yanaşıyorum bütün arabalara yol veriyorum lada bile solluyor beni düz yolda da araba sollarken çok yavaş hızlanıyor seri değil yani. Sorun ne olabilir yakıt konusunda bir sıkıntım yok yakıtından memnunum motorda mı birşey var anlayamadım yoğunluktan servise de gidemedim sizce neyi var ne önerirsiniz?

Benimde yokuşlar kabusum kaptırıp çıkıyorum sanki ama yinede yokuşta araç çekmiyor bayılıyor gibi oluyor beniznli benimkiside :(

yakıt durumu iyise normaldir :) gazcıya gidip gaz filtresini değiştirin ve ayarlattırın hatta kelebek boğazınıda temizlettirin sonra 2.0 motorun keyfine bakmaya çalışın tabi başka sorun yoksa :)

Egr valfını iptal ettirmistim gecen sene kapattırmıstım 1 sene oldu daha dün ilk defa arıza lambası yandı söndü birde bayırlarda bayılma olunca ondan süphelendim bakalm bi göstereyim nasıl bir parcaymıs opellerin basına bela.

Aynı sorun bendede var rampalarda şahin bile beni geçiyor saga çekilip yol veriyoruz genelde opeller böyle

selamlar benim vectra yokuş çıkarken çok zorlanıyor lpg var bir de klima açıkken çok zorlanıyor sağa yanaşıyorum bütün arabalara yol veriyorum lada bile solluyor beni düz yolda da araba sollarken çok yavaş hızlanıyor seri değil yani. Sorun ne olabilir yakıt konusunda bir sıkıntım yok yakıtından memnunum motorda mı birşey var anlayamadım yoğunluktan servise de gidemedim sizce neyi var ne önerirsiniz?
Bahsettiğin olay benzindede yapıyormu ona bir bak. Eğer benzinde de yapıyorsa buji,buji kablosu,hava filtresi, kontrol ettir gaz kelebeği egr yi temizlettir. Yok sadece lpg de yapıyorsa enjektör ve bağlantılarını kontrol ettir. Bende benzer bir sorun vardı Lpg de zaman zaman çekiş çok düşüyordu en sonunda sorunu buldum Lpg enjektörlerinin kablosunda temassızlık vardı ve sorun çözüldü.
hdeveci arkadaşın dediği gibi katalizörü de kontrol ettir önemli.

Aynı sorun bendede var rampalarda şahin bile beni geçiyor saga çekilip yol veriyoruz genelde opeller böyle

Benim bildiğim tam tersi Opeller rampada yardırır :) Arabanın bakımını eksik etmezsen, fazla oynatmazsan, rampada da düzde de tüketimde de yüzünü güldürür :)

Kardesim debrajin ne alemde,hic ücüncü fitesde denedinmi kalkisi????

Birde hata kodunu okuttur,belki not programda calisiyordur motor?????

Birde kelebek modülü belki vullgas posisyonuna gelmiyordur ayarlattir????

Son düzenleme:
Geri