yine kaza!

Ynt: yine kaza!

recepakcay link' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun ömer bey bu tarz durumlarda dosyayı kaskodan açtırmak her zaman en mantıklısıdır, hem bu şekilde kiralık araç talep edebilirsiniz, ayrıa dosya trafik sigortasından açıldığında karşı tarafın sigorta şirketi değişen parçaları yan sanayi olarak gönderiyor buna çok kez şahit oldum, tabi kimse bunu kabul etmeyeceği için kaskosu olan kişiler tekrardan kaskodan dosya açtırıyo takrar eksper geliyo evrakların 2 şirket arasında gitmesiydi falan derken uzuyoda uzuyo, bence siz arabanızı kaskodan yaptırın zaten eğer tramere göre haklı iseniz kaskonuz kaşı taraftan size ödediği tutarı rücu ediyo hasarsızlığınız bozulmuyor.

tramer beni kusursuz bulmuş. tampon değişecek çamurluk düzeltilip boyanacakmış! tamponla sis farını sigorta temin edecekmiş! ama sizin bu yazdıklarınızdan sonra acaba yan sanayi mi gelecek diye tereddüte düştüm şimdi! kaskoyu devreye sokmaya çalışacam yarın umarım yapabilirim.

omergokbulak link' Alıntı:
tramer beni kusursuz bulmuş. tampon değişecek çamurluk düzeltilip boyanacakmış! tamponla sis farını sigorta temin edecekmiş! ama sizin bu yazdıklarınızdan sonra acaba yan sanayi mi gelecek diye tereddüte düştüm şimdi! kaskoyu devreye sokmaya çalışacam yarın umarım yapabilirim.

bizim araçların yan sanayi parçası var mıdır ki? ben zannetmiyorum . orjinaller gelir

dinojasie link' Alıntı:
bizim araçların yan sanayi parçası var mıdır ki? ben zannetmiyorum . orjinaller gelir

valla bilmiyorum metin bey içime kurt düştü ama bir yandan da çok zahmetli olacak dosya kapatılacak tekrar kaskodan açılacak eksper atanak o ne karar verecek! bu işler gene bir sürü zaman alacak. eğer yan sanayi olma ihtimali varsa beklemek sorun değil beklenir ama yok kesin orijinalse boşu buşuna neden tekrardan bu eksperdir dosyadır boşuna zaman kaybedeyim?
kafam çok karıştı bana yardımcı olursanız sevinirim.

(YÖNETİCİ VE MODLARA NOT: Mert bey hariç hiç kimseden yorum alamadım? sebebini açıklarsanız memenun olurum...)

Servis neden yan sanayi parçası taksın ki taksa bile sizi bilgilendireceğini düşünüyorum.

yildirim451 link' Alıntı:
Servis neden yan sanayi parçası taksın ki taksa bile sizi bilgilendireceğini düşünüyorum.

Valla ben kimseye güvenmiyorum artık. para için herkes herşeyi yapar olmuş!

Bence yan sanayi takmak opel in işine gelmez. Çünkü araba firmaları yedek parçalardan para kazanıyor

yildirim451 link' Alıntı:
Bence yan sanayi takmak opel in işine gelmez. Çünkü araba firmaları yedek parçalardan para kazanıyor

opele olan güvenimde sarsıldı zaten adamlar para düşkünü olmuş. her yerdeki servisleri mafya! söz geçiremiyolar. Elazığı şikayet ettim bi sonuç çıkmadı! adamlar o kadar rahat ki genel merkezin kendilerine bi yaptırımda bulanamayacaklarını çok iyi biliyolar. o yüzden bunlardan her şey beklenir! garanti biter bitmez yetkili servisin önünden dahi geçmem! o kadar iyi özel servisler var ki... yetkili servislerden 10 kat daha iyi iş çıkartıyor kullandığı parçanın lisansını da takmadan sana gösteriyor. garantili parçalar kullanıyor..

geçmiş olsun Ömer bey
parçaların orjinal olmama gibi bir durum olacağını pek zannetmiyorum
öyle bir şey olsa bile tamir yapılırken kontrol etme şansınız olur diye düşünüyorum
o yüzden tekrardan kasko ile uğraşmak can sıkıcı olabilir

HaKaN link' Alıntı:
geçmiş olsun Ömer bey
parçaların orjinal olmama gibi bir durum olacağını pek zannetmiyorum
öyle bir şey olsa bile tamir yapılırken kontrol etme şansınız olur diye düşünüyorum
o yüzden tekrardan kasko ile uğraşmak can sıkıcı olabilir

teşekkür ederim Hakan Bey;
işin kötü tarafı parçalar tamir edilirken (çamurluk) ve takılırken (tampon ve sis lambası) ben göremeyecem araba benden 250 km uzakta. servis müdürü ilgisiz arıyorum adam telefonu suratıma kapayıyo aptal adam! soruyorum son durum ne diye tüm parçalar değişecek diyo, hemen kaporta bölümüyle görüşüyorum ne değişmesi çamurluk boyanacak diyo adam bana! artık ne yapacağımı şaşırdım. sakinleşsem mantıklı bi karar verecem ama bunlar aklıma geldikçe zor görünüyo!

omergokbulak link' Alıntı:
teşekkür ederim Hakan Bey;
işin kötü tarafı parçalar tamir edilirken (çamurluk) ve takılırken (tampon ve sis lambası) ben göremeyecem araba benden 250 km uzakta. servis müdürü ilgisiz arıyorum adam telefonu suratıma kapayıyo aptal adam! soruyorum son durum diye tüm parçalar değişecek diyo, hemen kaporta bölümüyle görüşüyorum ne değişmesi çamurluk boyanacak diyo adam bana! artık ne yapacağımı şaşırdım. sakinleşsem mantıklı bi karar verecem ama bunlar aklıma geldikçe zor görünüyo!
anladım gerçekten can sıkıcı bir servismiş, bu kadar ilgisiz olunca servis illaki akla kötü şeyler geliyor
keşke İstanbul'a yakın olsaydınız yardımcı olurduk, bence aracı servise teslim edince illaki aracınızı kontrol edin

Geri