- Konuyu Başlatan
Ynt: yine kaza!
tramer beni kusursuz bulmuş. tampon değişecek çamurluk düzeltilip boyanacakmış! tamponla sis farını sigorta temin edecekmiş! ama sizin bu yazdıklarınızdan sonra acaba yan sanayi mi gelecek diye tereddüte düştüm şimdi! kaskoyu devreye sokmaya çalışacam yarın umarım yapabilirim.
recepakcay link' Alıntı:Öncelikle geçmiş olsun ömer bey bu tarz durumlarda dosyayı kaskodan açtırmak her zaman en mantıklısıdır, hem bu şekilde kiralık araç talep edebilirsiniz, ayrıa dosya trafik sigortasından açıldığında karşı tarafın sigorta şirketi değişen parçaları yan sanayi olarak gönderiyor buna çok kez şahit oldum, tabi kimse bunu kabul etmeyeceği için kaskosu olan kişiler tekrardan kaskodan dosya açtırıyo takrar eksper geliyo evrakların 2 şirket arasında gitmesiydi falan derken uzuyoda uzuyo, bence siz arabanızı kaskodan yaptırın zaten eğer tramere göre haklı iseniz kaskonuz kaşı taraftan size ödediği tutarı rücu ediyo hasarsızlığınız bozulmuyor.
tramer beni kusursuz bulmuş. tampon değişecek çamurluk düzeltilip boyanacakmış! tamponla sis farını sigorta temin edecekmiş! ama sizin bu yazdıklarınızdan sonra acaba yan sanayi mi gelecek diye tereddüte düştüm şimdi! kaskoyu devreye sokmaya çalışacam yarın umarım yapabilirim.