yine kaza!

Ynt: yine kaza!

HaKaN link' Alıntı:
anladım gerçekten can sıkıcı bir servismiş, bu kadar ilgisiz olunca servis illaki akla kötü şeyler geliyor
keşke İstanbul'a yakın olsaydınız yardımcı olurduk, bence aracı servise teslim edince illaki aracınızı kontrol edin
öyle yapacam artık. yarın tekrardan kaporta bölümüyle görüşecem ordaki usta ilgilendi bayaa. eğer bana garanti verirse sigortadan değiştiririm yok vermezse dosyayı kapatıp kaskodan tekrar açacam.gerekirse 1 ay sürsün ne yapabilirim? hem kaskodan araç da alabilirim bu şekilde geri kalanını da kendim araç kiralayacam artık...

Malesef Elazığ servisi konusunda sıkıntılarımı bende paylaşmıştım. TEKEL inde oldugu için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Ben orjinal parça takılır kanısındayım. Farzedin orjinal olmasa bile degişecek aksam bir tampon ve bir sis farı. İçinizi bu kadar daraltmayın. Umarım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

dinojasie link' Alıntı:
Malesef Elazığ servisi konusunda sıkıntılarımı bende paylaşmıştım. TEKEL inde oldugu için istedikleri gibi at koşturuyorlar. Ben orjinal parça takılır kanısındayım. Farzedin orjinal olmasa bile degişecek aksam bir tampon ve bir sis farı. İçinizi bu kadar daraltmayın. Umarım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.
haklısınız.

omergokbulak link' Alıntı:
valla bilmiyorum metin bey içime kurt düştü ama bir yandan da çok zahmetli olacak dosya kapatılacak tekrar kaskodan açılacak eksper atanak o ne karar verecek! bu işler gene bir sürü zaman alacak. eğer yan sanayi olma ihtimali varsa beklemek sorun değil beklenir ama yok kesin orijinalse boşu buşuna neden tekrardan bu eksperdir dosyadır boşuna zaman kaybedeyim?
kafam çok karıştı bana yardımcı olursanız sevinirim.

(YÖNETİCİ VE MODLARA NOT: Mert bey hariç hiç kimseden yorum alamadım? sebebini açıklarsanız memenun olurum...)
Hocam bizim araclarin yan sanayi parcasi olacagini hic zannetmiyorum,en kotu ihtimalle opel cikmacilardan cikma tampon tedarik edip bi ayar cekebilirler yani oda orjinal bi parca oluyo.sen icini ferah tut bence tamponun degisip camurlugun islem gormesi en iyi durum senin icin ama tabi sizin bileceginiz bisey
Allah bidaha kaza bela vermesin insaallah

lt818 link' Alıntı:
Hocam bizim araclarin yan sanayi parcasi olacagini hic zannetmiyorum,en kotu ihtimalle opel cikmacilardan cikma tampon tedarik edip bi ayar cekebilirler yani oda orjinal bi parca oluyo.sen icini ferah tut bence tamponun degisip camurlugun islem gormesi en iyi durum senin icin ama tabi sizin bileceginiz bisey
Allah bidaha kaza bela vermesin insaallah

teşekkür ederim. ևamurluk için bende aynı düşüncedeyim.  umarım tamponda sizin söylediğiniz gibi olur. Dediğiniz gibi Allah bidaha kaza bela vermesin, beterinden korusun.

omergokbulak link' Alıntı:
teşekkür ederim. ևamurluk için bende aynı düşüncedeyim.  umarım tamponda sizin söylediğiniz gibi olur. Dediğiniz gibi Allah bidaha kaza bela vermesin, beterinden korusun.
Aminnn bravoo

Bu yan sanayi lafını ortaya ben attım açıklmasını da yapıyım ben illa yan sanayi parça gelir demiyorum ama karşı tarafın trafik sigortasından karşılanacağı için trafik sigortasına taraf şirket yan sanayi parça yollayabiliyor, kaskoda ise bu durumla karşılaşmazsınız, ben groupama sigorta A sınıfı yetkili aentesiyim defalarca kez bu olaya şahit olduğum için yazdım, bu tarz olaylarda kaskodan işlemleri yaptırmak herzaman daha sağlıklıdır diye düşünüyorum, ayrıca birçok sigorta şirketi için söylüyorum sigorta şirketleri arabalardaki değişek parçaları kendi tedarikçilerinden alıp yollarlar, tabiki servis orjinal takmak ister ama bunu sigorta şirketi belirler, ayrıca opel astra j yan sanayisi olmaz diye bişey yok dünyada yan sanayisi olmayan hiğç bir marka yok.

recepakcay link' Alıntı:
Bu yan sanayi lafını ortaya ben attım açıklmasını da yapıyım ben illa yan sanayi parça gelir demiyorum ama karşı tarafın trafik sigortasından karşılanacağı için trafik sigortasına taraf şirket yan sanayi parça yollayabiliyor, kaskoda ise bu durumla karşılaşmazsınız, ben groupama sigorta A sınıfı yetkili aentesiyim defalarca kez bu olaya şahit olduğum için yazdım, bu tarz olaylarda kaskodan işlemleri yaptırmak herzaman daha sağlıklıdır diye düşünüyorum, ayrıca birçok sigorta şirketi için söylüyorum sigorta şirketleri arabalardaki değişek parçaları kendi tedarikçilerinden alıp yollarlar, tabiki servis orjinal takmak ister ama bunu sigorta şirketi belirler, ayrıca opel astra j yan sanayisi olmaz diye bişey yok dünyada yan sanayisi olmayan hiğç bir marka yok.

bugün kaporta ustasıyla konuştum bana aynen sizin söylediklerinizi söyledi. Ama yan snayi olursa takmam mutlaka size haber verirlm dedi.
Hemen arkasında servis müdürünü aradım adam her zamanki rahat tavırlarla yan sanayi kesinlikle değil ankara yetkili servisten geleccek dedi tabi ben inanmadım. Yarın parça gelecek bakalım o zaman belli olacak artık.

recepakcay link' Alıntı:
Arkadas cok hakli sigorta kanununda yenisi veya muadiliyle degismelidir diye acik birsey kullandiklarindan cakallar yan sanayi kullanmaya calisiyor hatta ve hatta bazi sigorta sirketleri parcayi servise kendileri gonderiyor ve yetkili servise bile goturseniz  sigorta sirketinin gonderdigi parca kullanilmak zorunda kaliniyor servisede sadece iscilik parasini verip isin icinden siyriliyor.
Cikma parca bile kullanildigini biliyorum.

biraz önce eksperle görüştüm bana Ankara dan parçanın geleceği şirketin ismini verdi. Ankara OTS yedek parça internetten numarasını alıp görüştüm. durumu anlattım parçalar eğer yan sanayi ise kaskodan dosya açacağımı söyledim.
kontrol ettiler. bu parçaların yan sanayisinin henüz çıkmadığını orijinallerinin kargoya verildiğini söyledi.

Geri