Ynt: yine kaza!
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulas79 link' Alıntı:ikinizede büyük geçmiş olsun çamurluk komple boya yapılır yanlız kontür çizgisi denilen kıvrımlı yerden göçmüş bir ihtimal servis değişim yapalım diye teklif edebilir.
airforces link' Alıntı:öncelikle geçmiş olsun!uzun zamandan beri ilk defa aranızdayım.aracınızı görünce bir an 3 ay önceki kendi arabama bakıyorum sandım.birebir aynı.eksper her ikisine de tamir vermişti ben kabul etmeyip degişim için bastırdım ve degişti.kesinlikle düzeltme ve macun yaptırmayın.ilerde zararını görebilirsiniz.daha önceki aracımda yaşadım.çamurluğun üstündeki ince hatları macunu doldurarak veriyorlar.ve en küçük darbede veya taş atmasında igrenç bir hal alıyor.yinede karar sizin bu benim şahsi fikrim.
tunc link' Alıntı:Omer bey gecmis olsun,camurluk kordon bolumleri ezik duzeltmek zor olabilir degisirse daha iyi olur dusuncesindeyim onemli olan tampon ayaklari kirikmi yoksa yerindenmi cikti ve onemlisi o aracin rot ayari yapilmasi gerekiyor hangi servisi dusunuyorsun dosya acildiktan sonra exper 3 gunluk arac verebilir yardimci olabilecegim durum olursa sevinirim odak tarik