yine bir muayene konusu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zenon,korna,tesisat,egzos hiçbirini kabul etmiyorlarmış:( çok uyuz oldum ben bu işe.adam onları taktırmışsa muayneden sonra zaten geri taktıracak daha ne uraştırıyorlarki adamı.zenon sökünce nolucak yanı boşu boşuna 1 saatten fazla zamanımı ve paramı alacaklar.arabanın motoru haşattır,kaporta bitiktir geçirmezler anlarım ama bu tür aksesuarlar herkeste var.hiçbişey anlamış değilim...

zenon,korna,tesisat,egzos hiçbirini kabul etmiyorlarmış:( çok uyuz oldum ben bu işe.adam onları taktırmışsa muayneden sonra zaten geri taktıracak daha ne uraştırıyorlarki adamı.zenon sökünce nolucak yanı boşu boşuna 1 saatten fazla zamanımı ve paramı alacaklar.arabanın motoru haşattır,kaporta bitiktir geçirmezler anlarım ama bu tür aksesuarlar herkeste var.hiçbişey anlamış değilim...
Yok olayı bu kadar basite indirgeme. Zenon far kullanan bir çok sürücü bu konuda bilinçsiz davranıyor. Adi, denetimsiz, merdiven altı ürünler karşıdan gelen sürücüleri çok rahatsız ediyor. Korna, tesisat ve sesli egzoslar gereksiz yere kullanıldığında, özellikle gecenin köründe, sokak aralarında bile kullanılınca gerçekten çok rahatsızlık veriyor. Ölçüyü bir tutturabilsek eminim bazı yasaklarda gevşeme olur.

Yok olayı bu kadar basite indirgeme. Zenon far kullanan bir çok sürücü bu konuda bilinçsiz davranıyor. Adi, denetimsiz, merdiven altı ürünler karşıdan gelen sürücüleri çok rahatsız ediyor. Korna, tesisat ve sesli egzoslar gereksiz yere kullanıldığında, özellikle gecenin köründe, sokak aralarında bile kullanılınca gerçekten çok rahatsızlık veriyor. Ölçüyü bir tutturabilsek eminim bazı yasaklarda gevşeme olur.
aynen abi katılıyorum:)

Şundan eminim ki, belli standartlar belirlense hiçbir sıkıntı kalmayacak. Mesela belirli marka xenon'lar, belirli marka egsozlar gibi. Onların dışına çıkıp abartanlara ceza kesilebilir. Bu şekilde hem kimse sıkıntı yaşamamış olur, hem de devletin izin verilenler listesine girebilmek için firmalar standart ürün üretir ve devlette listesine yazmak için onlardan para alır. Herkes mutlu, bu kadar basit =)

Xenonlarda gerçekten bir standart lazım adam gidiyor 10000 kelvin taktırıyor gözümüzün içine içine 6000 k geçilmemesi lazım muayenedede 6000 k geçiyor diye biliyorum app plakaya gelince benimkiside app ama abartı değil muayenede sorun çıkmadı hatta muayene pulunu bile yapıştırdılar ya polis birşey demiyor herhalde böyle abartı kesik punto yazdıranlar var onlar çok göze batıyor haliyle.

Adamlar Comic Sans ile yazdırıyorlar, polis de bir yere haklı oluyor :D

sadece akü kutup başı kapağım yok diye hafif kusurlu geçtim far ayarlarınıda elle yapmıştım ama desenli farlarda ayar olmuyor xenonların

peki 17'' jant 5mm yay ile geçebilirmiyiz? yaylara karışıyolar mı?

sankı full modlu motoru yuklu fuar aracımız var yaa onlar nasıl geçiyor acaba ??

Geri