yine bir muayene konusu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BÜLENT BEY
sanırım 125 tl gibi bişeydi.[/quote]
Teşekkürler arkadaşım...

34CGG68 plakalı, 612935 trafik tescil nolu Otomobil için 558256 rezervasyon numarası ile 08.08.2009 tarihinde, İstanbul Anadolu, İstanbul Orhanlı istasyonumuzda saat:8:00-9:00 arasında Genel Muayene için müşteri kabulünüz yapılacaktır.

randevu aldım hadi hayırlısı:D:D

Cam filmlerine zaten polis karışıyor. Ferrari kornası havalı korna sınıfında olduğu için ağır kusura girer Egzos ses durumuna göre değerlendiriliyor ama benim aracımdaki egzos ucuna bile onaysız deyip hafif kusur saydıklarına göre senin egzos durumu bayağı kritik. Hadi hayırlısı diyelim.

geçen gün gittim gitmeden sanayiye uğrayıp egsozları zenonları söktrdüm ampul takıp far ayarı yapıp gittim.kornayı unuttum.bitek ona ağır kusur aldım ses gücü bozuk diye hemen değiştrip geldim ve geçtim.en koyu cam filmi jantlar.mühürsüz app.bodykit vs vs hiç bişeye karışmıyorlar başka:)

geçen gün gittim gitmeden sanayiye uğrayıp egsozları zenonları söktrdüm ampul takıp far ayarı yapıp gittim.kornayı unuttum.bitek ona ağır kusur aldım ses gücü bozuk diye hemen değiştrip geldim ve geçtim.en koyu cam filmi jantlar.mühürsüz app.bodykit vs vs hiç bişeye karışmıyorlar başka:)

TÜV artık bunlara fazla karışmıyor, hafif kusurlu sayıyor. Ama trafik polisi son zamanlarda affetmiyor. Ceza yazmaktan bıkmış olacaklar ki artık filmleri çiziyor, APP plakalara hasar veriyor.

Cam filmlerine zaten polis karışıyor. Ferrari kornası havalı korna sınıfında olduğu için ağır kusura girer Egzos ses durumuna göre değerlendiriliyor ama benim aracımdaki egzos ucuna bile onaysız deyip hafif kusur saydıklarına göre senin egzos durumu bayağı kritik. Hadi hayırlısı diyelim.
saol savaş abi.kornayı söktürüyoruz.egzos slincer da fazla bagırmıyor bir deneyelım bakalım.far ayarlarını yaptırıp götürücez..

abi msn de dediklerini tek tek uyguluyorum:)

Geri