Plaka mı duvar yazısı mı belli olmuyorAdamlar Comic Sans ile yazdırıyorlar, polis de bir yere haklı oluyor![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plaka mı duvar yazısı mı belli olmuyorAdamlar Comic Sans ile yazdırıyorlar, polis de bir yere haklı oluyor![]()
savaş abicim tamam haklısın ama bu yaşlarda her gencin yaptıgı şeyler.yaş gereği doğal karşılamak lazım.20 22 yaşımıza kadar zatn bunlardan hevesimizi almış ve söküp atmış olucaz.Kanun ve yönetmelikler uygun olan araçlarda sorun çıkmadığına göre, araçlarımızı bilip bilmeden, sırf hoş duruyor, bana böyle güzel görünüyor diye neden standart dışına itiyoruz anlamıyorum. Hem paralar çöpe gidiyor hem de canımız sıkılıyor. Bu gün 46 senelik aracımın muayeneden geçti. (bir iki eksiği vardı, tamamlatıp muayene tekrarına girdim)
aynen öyle.ztn tezat burda ya hepsi geçsin yada hiçbiri geçmesin insanlar ne yapacağını şaşırdı.![]()
İyi güzel de gençler zevk alacak diye diğer insanların can güvenliği ne olacak? Bazılarının zevki diğerlerinin kabusu olmamalı. Yasalar, kurallar, yönetmelikler insanlara eziyet olsun diye konmuyor ki. Yaşanan olaylar, birtakım olumsuzluklar nedeniyle insanların can ve mal güvenliği için bu kurallar konmuş, ve bu kuralları faydalı olduğu için bütün dünya kabul etmiş, yani bu kurallar gençler için keyfi olabilir ama toplum için keyfi değil.savaş abicim tamam haklısın ama bu yaşlarda her gencin yaptıgı şeyler.yaş gereği doğal karşılamak lazım.20 22 yaşımıza kadar zatn bunlardan hevesimizi almış ve söküp atmış olucaz.