yine bir muayene konusu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu muayene işinden birşey anlamadım ztn bazılar rahatlıkla geçebiliyor.bazıları ufacık şeyler için geçemiyor.mesela forumlarda gördüğüm bir 307 muayeneden geçmiş
.
1636.jpg

birde bu arkadaşımın aracı hiç sorunsuz geçti.
49801116155558221165693.jpg

film,xenon(far yıkamasız),17'' jantlar yanmayan ledli stop vs...

simdi bende 6000 K XENON VAR GEÇEMİCEMMİ valla dağıtırım orayı:D

valla geçen ne arabalar gördüm ama ufacık birşey için geçemeyenleride gördüm :)

çok büyük saçmalık abi ya.araba full yerde 18 19 jant var cam filminden içi görünmüyo,motor ve egzos sesınden başka bişey duyulmuyo ama onlar geçiyo.bizim zenonla egzos var diye batıyo heralde onlara...
inat değilmi muayneden çıkar cıkmaz egzosla beraber birde filtre taktırıcam.hatta o egzosu söktürüp apaçi bi egzosla inleticem ortalıgı sırf sinirim geçsin diye.. :yahoo:

ztn tezat burda ya hepsi geçsin yada hiçbiri geçmesin insanlar ne yapacağını şaşırdı. :)

Kanun ve yönetmelikler uygun olan araçlarda sorun çıkmadığına göre, araçlarımızı bilip bilmeden, sırf hoş duruyor, bana böyle güzel görünüyor diye neden standart dışına itiyoruz anlamıyorum. Hem paralar çöpe gidiyor hem de canımız sıkılıyor. Bu gün 46 senelik aracımın muayeneden geçti. (bir iki eksiği vardı, tamamlatıp muayene tekrarına girdim)

Kanun ve yönetmelikler uygun olan araçlarda sorun çıkmadığına göre, araçlarımızı bilip bilmeden, sırf hoş duruyor, bana böyle güzel görünüyor diye neden standart dışına itiyoruz anlamıyorum. Hem paralar çöpe gidiyor hem de canımız sıkılıyor. Bu gün 46 senelik aracımın muayeneden geçti. (bir iki eksiği vardı, tamamlatıp muayene tekrarına girdim)
savaş abicim tamam haklısın ama bu yaşlarda her gencin yaptıgı şeyler.yaş gereği doğal karşılamak lazım.20 22 yaşımıza kadar zatn bunlardan hevesimizi almış ve söküp atmış olucaz.

ztn tezat burda ya hepsi geçsin yada hiçbiri geçmesin insanlar ne yapacağını şaşırdı. :)
aynen öyle.
bugun kornayı değiştirdik.zenonlara ayar yaptırdık.arka stop ların 1 ampul değiştik 75 tl gitti:mad:yarın muayneden sonra zenonları yükseltıp ferrari kornayı yine taktırıcam 40 50 lira daha gidicek.böyle bi saçmalık olabilirmi yaa:confused:

savaş abicim tamam haklısın ama bu yaşlarda her gencin yaptıgı şeyler.yaş gereği doğal karşılamak lazım.20 22 yaşımıza kadar zatn bunlardan hevesimizi almış ve söküp atmış olucaz.
İyi güzel de gençler zevk alacak diye diğer insanların can güvenliği ne olacak? Bazılarının zevki diğerlerinin kabusu olmamalı. Yasalar, kurallar, yönetmelikler insanlara eziyet olsun diye konmuyor ki. Yaşanan olaylar, birtakım olumsuzluklar nedeniyle insanların can ve mal güvenliği için bu kurallar konmuş, ve bu kuralları faydalı olduğu için bütün dünya kabul etmiş, yani bu kurallar gençler için keyfi olabilir ama toplum için keyfi değil.

Son düzenleme:
Geri