yine bir muayene konusu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen öyle.
bugun kornayı değiştirdik.zenonlara ayar yaptırdık.arka stop ların 1 ampul değiştik 75 tl gitti:mad:yarın muayneden sonra zenonları yükseltıp ferrari kornayı yine taktırıcam 40 50 lira daha gidicek.böyle bi saçmalık olabilirmi yaa:confused:

Ben gelir takarım kanka :) ayıp ettin

savaş abicim tamam haklısın ama bu yaşlarda her gencin yaptıgı şeyler.yaş gereği doğal karşılamak lazım.20 22 yaşımıza kadar zatn bunlardan hevesimizi almış ve söküp atmış olucaz.

Ben hevesimi almış olmıcam yanılıyorsun :D o yaşlarda işi daha çok arabatmış olcam :kop:

Ben gelir takarım kanka :) ayıp ettin

Ben hevesimi almış olmıcam yanılıyorsun :D o yaşlarda işi daha çok arabatmış olcam :kop:
bende lafın gelişi yazdımz zaten:) 35 den sonra diyebiliriz belkii:yahoo:

xenon gecıyomu gecmıyomu sımdı

1636.jpg

bu Araçta protac folyo var dimi:)

Muayene bugün mü olucaktı,ben de merak ettim şimdi.

İyi güzel de gençler zevk alacak diye diğer insanların can güvenliği ne olacak? Bazılarının zevki diğerlerinin kabusu olmamalı. Yasalar, kurallar, yönetmelikler insanlara eziyet olsun diye konmuyor ki. Yaşanan olaylar, birtakım olumsuzluklar nedeniyle insanların can ve mal güvenliği için bu kurallar konmuş, ve bu kuralları faydalı olduğu için bütün dünya kabul etmiş, yani bu kurallar gençler için keyfi olabilir ama toplum için keyfi değil.

abi iyi güzel söylüyorsunda bunun çaresi muayene değilki benim görürüşüm eğer yasaksa sattırmıcan.muayeneye gidiyoruz yasak olan parçaları söküyoruz.muayene çıkışında tekrar takıyoruz o zaman bir anlamı olmuyor bence...

1636.jpg

bu Araçta protac folyo var dimi:)

yanlış hatırlamıyorsam evet var orjinali siyah olması lazım.bu arada ben 307leri hiç sevmem bu başarılı olmuş. :)

Arkadaş bu gün gitmiş muayneye egzos dan kalmış :)

evet bugun babamla gittik.muaynede yapacaklarınızı söylıyeyım.
-havalı korna kesınlıkle yasak 50 kere basıyolar kornaya:D
-egzos kesınlıkle yasak
-zenon farlara ayar dahi yaptırmayın ben yüksek gösteriyo diye düşürttüm.adam kısa uzun düşük yazdı:kop:
-sinyaller, farlar, lastık havaları ve dişleri(sürat lastıklerı çok kayıyor değişik bir sistem yapmışlar).
-ön takıma bakıyorlar.
cam filmi vs. bişey demiyorlar.
-basitte olsa yangın sondurucu ve ilkyardım cantası olacak.

KISACASI
ben egzos dışında hiçbişeyden kalmadım:D muayneye gidenlerın aklında olsun:D

Geri